Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bmw 320d...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni bmw 320d...

bütçeniz varsa premium araç herzaman iyidir. prestij ve hizmet özellikleri olarak kendinizi daha iyi hissedersiniz ayrıca 7.8s gibi bir performans yabana atılacak durum değil bence hayli hayli değer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      58 binin icinde neler var?
      modern lıne paketmıs ekstra 3-5 bısey daha vardı otomatık klıma, spor dıreksıyon arka kol dayama bole bı kac tane daha birsey var modern lıne a artı olarak tabı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
        Fatih abi araç çok güzelde ön kol dayama arka kol dayama bile opsiyonel ön kol dayamaya 500 € alıyolar yani en ince ayrıntısına kadar opsiyonel arabanın fiyatı kadar donanım fiyatı olabilir mi bu ne saçmalık demek istedim...
        aslında opsiyon listesinin geniş ve seçme imkanının çok olması daha iyi birşey.
        daha anlaşılır olması için Insignia üstünden örnek veriyim.
        şuan en ucuz Insignia 60.000TL'den başlıyor. bende full bir Insignia istiyorum, oda Cosmo+ek donanımlarla 90.000TL tuttu diyelim.

baz model fiyatına odaklanarak bakarsam kendi zevkime göre oluşturduğum araba pahalı gelir.
        ama BMW'deki gibi seçenek olsa, benim yaşımda biri için gereksiz olabilecek donanımları iptal etsem,
        misal arka kol dayama, arka bardaklıklar, arka perdeler, arka iç krom kapı kolları, çakmak ve küllük, elektronik yerine mekanik el freni vs. bu tür donanımlar
        belki bunları çıkarınca başta 90.000 tutan araba 85.000'e düşecek. ama benim istediğim donanımlar yine elimde olacak. Opel'in bize direttiği paketi almak zorunda kalmayacağım.
        bu yönden bakınca da 5.000TL kârda oluyorum

rakamlar örnek tabiki.
        bu dediğim sistem zaten Opel'de de var ama Türkiye'de uygulanmıyor. birgün Opel TR'de bu uygulamaya geçer umarım
        InsigniaTEAM

Yorum

bu dediklerin butün firmalarda var ama türkiyede audiden başka uygulayan yok bmw de yeni başlamış
          2015 leon fr

Yorum

Bu opeiyonlar icin en az 4 ay beklemek gerek
            Premium demek beklemek demek
            Zaten elinde vardir yeniliyorsundur demek

Yorum

Araç kesinlikle çok şık olmuş, fiyat hariç herşey mükemmel. Fiyat ise tam bir saçmalık

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

en full donanımıyla araç 320d 230 bin lira yapıyorherhalde dünyadaki en pahalı 320d dir müzelik yani

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                Araç kesinlikle çok şık olmuş, fiyat hariç herşey mükemmel. Fiyat ise tam bir saçmalık
                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
                  8 ileri vites ve ortalama yakıtı 4,4 daha ne olsun bır oncekı 3 un eksıklerını gıdermısler sahane olmus arkadasım aldı 58 bın euroya gayet makul 98 bın euro alanına kımse bınmıor zaten o yuzden problem yok
                  o arabanın düşük opsiyonunasda binilmezki orhun sonra 58000 euro diyor ama cıplak bence cok mantıklı değil 58000 euro
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bide rakibi premium a4 2.0tdi c250cdi full donanim fiyatlarini yazin ben telden bagliyim yazamadim onlarda 200binden asagi cikmaz ve bmw nin 5 boy gerisinden plakasi bile okuyamazlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                      bide rakibi premium a4 2.0tdi c250cdi full donanim fiyatlarini yazin ben telden bagliyim yazamadim onlarda 200binden asagi cikmaz ve bmw nin 5 boy gerisinden plakasi bile okuyamazlar
                      Onat fiyat konusunda kesinlikle katiliyorum
                      Lakin Mercedes in vergi dezavantaji var unutmamak lazim
                      Bu dezavantaj performans olarak geri donebilir
                      2.2 lt BMW takip eder derim

Yorum

arkadaşlar uzun zamandır beklediğim 3 serisini geçen pazar gittim ve test ettim 3.20d 8 ileri ve start stop harika olmuş aracın içi ve dış görünüm güzel 3.20d sporline beyaz tekno paket ve 18 jant hız sabitleyici ile 56 euro fiyat aldım ( özel fiyat tanıdık vasıtasıyla) normal fiyatı 61 dediler gelelim malzeme kalitesine kullandığım araç türkiye paketti dümdüz koltuklar 10 dk lık sürüşte belim ağrıdı direksiyon simidi tırtırlı bir malzeme ile kaplı ve avuç içini rahatsız ediyor ciddi biçimde kapılar gerçekten hayal kırıklığı yarattı bende sanki cruze kapısı gibi çok hafif ve takır tukur ediyor açıp kaparken zaten 49 binlik araca dönüp bakılmaz bile kısacası aracın motoru hariç bende hayal kırıklığı yarattı test eden arkadaşlar bana hak verecektir 56 bile çok yüksek bu kaliteye ama bmw sonuçta para kaybı çok az oluyor
                        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Arkadaşlar dün bmw 320d test ettim istinye borusan oto. da ilgilenen herkese tekrar teşekkür ediyorum buradan çok memnun kaldım hizmetlerinden özellikle sport mod a almamı ve DS modda kullanmama birşey demiyor test görevlisine. Araç gerçekten çok zevkliydi kullanış olarak araçta sadece Türkiye paketi vardı ona rağmen beni memnun etti şanzıman ve motor uyumu gerçekten çok başarılı özellikle kick down larda koltuğa yapıştırması ve kararlı hızlanması çok başarılı virajlarda araç resmen yolu sana eğdiriyor bazen sert girişmeler yaptım 1 kontra yaptım 2. sine gerek kalmadan araç kendini topluyor.

Oradaki görevli ile araç başında biraz konuştum ve 320d + sportline + sunroof + teknoloji paketi ile araç gayet dolu oluyor fiyatıda 140.000 tl civarına geliyor bunda indirim yok ama indirim yerine bence HİFİ ses sistemi ile birkaç ufak donanım daha alınır 140-145 bin tl civarına çok iyi bir seçim yapılmış olabilir. Kullandığım en iyi 2.0 dizel motordu araç 7,6 sn de çıkıyor 1500 kilo civarında olmasına rağmen.

Oradan sonra volvo s60 D3 kullandım mesela o kadar zevk vermedi isterseniz onuda başka zaman anlatırım detaylı.
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

yeni 3 dıştan çok güzel ama bu fiyatlara bence Insignia BiTurbo beklenip görülmeli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                              Arkadaşlar dün bmw 320d test ettim istinye borusan oto. da ilgilenen herkese tekrar teşekkür ediyorum buradan çok memnun kaldım hizmetlerinden özellikle sport mod a almamı ve DS modda kullanmama birşey demiyor test görevlisine. Araç gerçekten çok zevkliydi kullanış olarak araçta sadece Türkiye paketi vardı ona rağmen beni memnun etti şanzıman ve motor uyumu gerçekten çok başarılı özellikle kick down larda koltuğa yapıştırması ve kararlı hızlanması çok başarılı virajlarda araç resmen yolu sana eğdiriyor bazen sert girişmeler yaptım 1 kontra yaptım 2. sine gerek kalmadan araç kendini topluyor.

Oradaki görevli ile araç başında biraz konuştum ve 320d + sportline + sunroof + teknoloji paketi ile araç gayet dolu oluyor fiyatıda 140.000 tl civarına geliyor bunda indirim yok ama indirim yerine bence HİFİ ses sistemi ile birkaç ufak donanım daha alınır 140-145 bin tl civarına çok iyi bir seçim yapılmış olabilir. Kullandığım en iyi 2.0 dizel motordu araç 7,6 sn de çıkıyor 1500 kilo civarında olmasına rağmen.

Oradan sonra volvo s60 D3 kullandım mesela o kadar zevk vermedi isterseniz onuda başka zaman anlatırım detaylı.
                              bilgi için teşekkürler kardeşim, kararlı hızlanmasının nedeni kesinlikle 8 ileri. çok mantıklı bir düşünce...

Yorum

TR paketinin üzerine comfort paket + technology paket + sportline + sunroof
                                fena bir araç olmuyor..
                                yaklaşık 60.000 euro da fiyat çıkıyor opak renk ve sensatec deri döşeme ile..
                                bayiler henüz çok fazla indirim yapmıyorlar..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                                X