Duyuru

Collapse
No announcement yet.

astra J sedan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: astra J sedan

Arkadaslar olay jetta - astra çekişmesine dönmüş . Ben jetta yi beğeniyorum . Bir arkadasım birkaç gün önce jetta diesel dsg comfortline yetmiş küsürse yazılmış 6 ay bekleyecek. Eeeeee memlekette enayi çok . maad Beğeniyorum ama insignia yada astra kadar değil hele yetmiş kusur tlye gülerim sadece. haha Birde 6 ay bekleyecem ne bu ya bentley siparişi mi veriyoruz? Dalga geciyorlar milletle valla.
    Bu arada ayın 8'inde Allah'ın izniyle isviçreye gidiyorum. Orada büyük ihtimalle yakından görürüm . obaa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Gokhanim sen sporcu hatta roccoyu araba olarak görmeyen bir bulent Ersoy gördün mü?sana büyüklük yapalım dedik oda fayda etmedi. Sana arabani sattirmak farz oldu. Mümkünse sen bulent abinin arabası ile gel yoksa hem arabandan hem de evlilikten olacaksin muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Arkadaslar olay jetta - astra çekişmesine dönmüş . Ben jetta yi beğeniyorum . Bir arkadasım birkaç gün önce jetta diesel dsg comfortline yetmiş küsürse yazılmış 6 ay bekleyecek. Eeeeee memlekette enayi çok . maad Beğeniyorum ama insignia yada astra kadar değil hele yetmiş kusur tlye gülerim sadece. haha Birde 6 ay bekleyecem ne bu ya bentley siparişi mi veriyoruz? Dalga geciyorlar milletle valla.
        Bu arada ayın 8'inde Allah'ın izniyle isviçreye gidiyorum. Orada büyük ihtimalle yakından görürüm . obaa
        Bu bekletme işi 2. el piyasasına da yarıyor. Bekleyemeyen 2. elini (bazen) daha pahalıya alıyor. Bu sefer de ne oluyor; Bulunmaz hint kumaşı misali yüksek meblağlar ile satın alınan arabanın kıymeti artıyor. Buna bağlı olarakta bizim milletin "pahalı araba = iyi araba" anlayışı kuvvetlenmeye devam ediyor. Böyle gittikçe passat ve jetta satış rekorları kırmaya devam eder. Gerçi gitmese bile artık kafaya otumuş bazıları vw'i premium marka olarak algılıyor artık. Yani sonuç olarak; 1 yıl bekleyeni bile yadırgamıyorum.
        2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Ben aracımı çok beğenerek ve kullanmak icin aldım . Galerici yada oto tüccarı olmadığımdan İkinci eldeki kaybını yakıt tüketimini v.s. Düşünmedim, düşünmüyorum. Satmıyorum inşallah Allah sattırmaz da. Benim kazanmak için işim farklı ve Allah'a şükür kazancımdan yetiyor . Araba benim icin zevk işi . Uzun süreler bekleyeceksek ben zevk falan almam. Daha alt segment bir araç için vereceğim 20 bin tl fark kullanacağım sene kadar fon, faiz, hisse senedi gibi şeylerle değerlendirilirse araç satılmak istendiğinde edilen zarardan daha fazla kar edilmesi mümkündür. Hangi acıdan bakarsanız bakın bence mantıklı değil !

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Beyler bayanlar biz arabimiza asigiz. Bir vw ci cikip diyebiliyor mu? Benarabama asigim. Diyemiyor cunku onlar icin bir aractan otesi degil. Normal manada olamazda cunku alalade tasarim alallade detaylar hersey alalade....ben sunu bilir sunu soylerim insignia sahibi olan he insan her sabah indiginde arabasinin yanina soyle br bakar arabasina ve icinden ne guzel seysin sen der ve ardindan icine biner ve birkac tusuyla sirf zevkine oynar. Ben zamaninda vw de kullandim ve hicbir zman boyle duygular tasimadim icimde. Bnun tersini savunacak birileri varsa da sadece inanamiyorum derim. Bu arada yeni astra sedanin dergilerdeki fotograflari jettaya 10 basar 2 ile carpar 5 e boler. Opel tasarim konusunda vwnin fersah fersah önünde su an. yakinda motorlarda da o fark kapanacak hatta gelecek 1.6 dizel ve biturbo dizelle acik ara one bile gececek. Vw de hala 102 bglik milattan onceki motorlari ve tsilarla yetinsin dursun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              sence Astra h sedan güzel mi peki?
              bence yine bir Astra H Sedan şu son jettadan önceki o heleki arkadan şapşal görünümlü jettadan daha alımlı ve güzel... ama tabi H kasa Astranın HB den sonraki Sedan versiyonu genel olarak görsel beklentilere tam cevap veremiyor. ama yinede bir önceki jettadan daha iyi.
              Yeni Astra Sedan ı da, nasılki Vectra dan sonra İnsignia gibi muhteşem bir tasarımla prestij artırdı Opel, Yeni Astra Sedan'la da tıplı HB kasasında olduğu gibi bir prestij yaratacaktır. casus fotolardaki arka stop lambaları biraz kenarlarından kapanmış stop lambaları o kaar ince tasarımlı değil.. yapı olarak Yeni Astra GTC nin stop lambalarına benzettim ben. bumerang Yeni Sedan kasada da şık duracak ve markayı sağlam temsil edecektir diye düşünüyorum...
              Aynen GTC stoplarına çok benziyor
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

ben arabama deliler divaneler gibi aşığım seni seviyoum beyaz prensesim
                F30 Sport+

Yorum

Sallama Gokhanim din kardesiyiz........Bu satirlari yazarken bile icinde bir ukde var .....Ya gercekten abimin dedigi gibi insigniama ve astra ma asiktim ama bu scirocco iyi guzel ama ona asik olamiyorum diyorsun.....birak konusmani duymanin yazisindaki zorllanmanin farkindayim ben. Ha ama sunu unutmadim sen benim siyah sporta ,kara sahine Bulent etsoy gibi yakistirmasini yaptin mi? O yuzden istanbuldan sakin rocvoyla gelme daha donmeden Eslisehirde sattirriim o arabyi sana.....Arasira sana hemsehri oldugumuzu hatirlatmamiz gerekecek anlasilan.... muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Keremcim mülayım davranma lütfen vwciye.Gercekler acı bir içkidir ve herkes içmek zorundadır demiştim.Bir daha hatırlatrayım ve gün gelecek Gökhanım da bu içkinin tadına bakacak...Merak etme
                    Bir VW Düşmanlığı Seziyorum haha

Şaka bi yana İnsignia ve Astrayı Gerçekten çok sever ve binene de saygıyla bakarım fakat rocco da benim için ayrı bir yerdedir , Bunu VW sevmeyen biri olarak söylüyorum..

Rocco güzeldir , 2.0 TFSI olursa tadından yenmeyecek çok güzel bir araçtır. Highline'ı da Güzeldir. Bi kere binmiştim galeride. Bizim Vectrayı alırken. Babam in ondan hayal o araç demişti ihihi
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                      Keremcim mülayım davranma lütfen vwciye.Gercekler acı bir içkidir ve herkes içmek zorundadır demiştim.Bir daha hatırlatrayım ve gün gelecek Gökhanım da bu içkinin tadına bakacak...Merak etme

Şaka bi yana İnsignia ve Astrayı Gerçekten çok sever ve binene de saygıyla bakarım fakat rocco da benim için ayrı bir yerdedir , Bunu VW sevmeyen biri olarak söylüyorum..

Rocco güzeldir , 2.0 TFSI olursa tadından yenmeyecek çok güzel bir araçtır. Highline'ı da Güzeldir. Bi kere binmiştim galeride. Bizim Vectrayı alırken. Babam in ondan hayal o araç demişti ihihi
                      her gerçek hayalle başlar abicim sen devam et hayallerine benim içinde hayaldi çünkü bir zamanlar ilerde daha iyileri nasip olur inaşllah... bide utku amcana nasip olur inşallah
                      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Orjinal yazı sahibi: 18XET01

her gerçek hayalle başlar abicim sen devam et hayallerine benim içinde hayaldi çünkü bir zamanlar ilerde daha iyileri nasip olur inaşllah... bide utku amcana nasip olur inşallah
                        Yorum yok
                        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Sallama Gokhanim din kardesiyiz........Bu satirlari yazarken bile icinde bir ukde var .....Ya gercekten abimin dedigi gibi insigniama ve astra ma asiktim ama bu scirocco iyi guzel ama ona asik olamiyorum diyorsun.....birak konusmani duymanin yazisindaki zorllanmanin farkindayim ben. Ha ama sunu unutmadim sen benim siyah sporta ,kara sahine Bulent etsoy gibi yakistirmasini yaptin mi? O yuzden istanbuldan sakin rocvoyla gelme daha donmeden Eslisehirde sattirriim o arabyi sana.....Arasira sana hemsehri oldugumuzu hatirlatmamiz gerekecek anlasilan.... muhaha
                          Merak etme Utkucum dün akşam benim plakayı ezberledi hemde şahitlerim de var haha haha haha
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dişçi79
                            Jetta fiyat performans en kötü arabalardan biri bence. Dünyada en çok Türkiye'de satılıyormuş. Bir şımarıklık olduğu kesin. Bence hiçbir C sınıfı araba o para etmez. Honda yeni Cıvıc'ı otomatik benzinli full(sunroof dahil) 49'a verirken(5 yıl garantili), Jetta 60500 istiyor(sunroof hariç). Fiyat farkına değecek kalite farkı yok bence. Golf daha kaliteli bir üretim gibi geliyor bana. Ancak tercihlere saygı duymak lazım. Belki benim bilmediğim özellikleri vardır yada sürüşü çok rahat ve keyiflidir bilemiyorum alala
                            yeni jetta meksikada üretiliyor zaten. eski versiyona göre kalite açısından eksiklikleri var. en basit örnek kaput ve torpida amortisörlü değil eski versiyona göre. kaputa çubuk dikiliyor :P
                            60bin ver çubuk dik :P
                            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bülent abim zaten bilerek uyarıyorum zaten getirme aracını alırım anahtarınıdiye ama arkadaşın uslannacağı yok....Yanlız sizden bir ricam olacak arakadaşlar 1 km kadar benim hanım ve oğlanı alabilecek bir arkadaş lazım. Yoksa benim hanım ve oğlan tırsmasın.... muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                                yanlız dikkatimi yeni çekti 7. ve 8. resimde test aracını çarpmışlar ön çamurluk hasarlı
                                testler zorlu geçiyor demekki
                                Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

İşleniyor...
                                X