çok da büyük değilmiş aslında, ekliyorum fotoları
nedense ben Astra'ya sedan kelimesini hem isim olarak hemde tip olarak yakıştıramıyorum VW gibi ayrı bir isimle çıkartsalar daha başarılı olur bence
Çağrıcım bunun nedeni her zaman diğer versiyonları(hatcback,sports tourer) daha önce çıktığı için direkt sedan garip kaçıyor. bU arada aramızda bir vwci var.Her konuda aynı terelellim...Sürekli jetta scirocco golf polo falan filan....Birileri söulesin bu arkadaşa arabalar arasında fark yok ki biz anlayamıyoruz kendisi roccoya mı biniyor yoksa amaroka mı ???? alala alala alala alala muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
ben her zaman objektifim bugun satar yarın insignia alırım marka model fanatiği değilim sadece vw nin jettada ki şimarıklığını bitirecek bir model isterdim...
haydi Gökhanım haydi....Pişmanlık kokan hareketler bunlar!!!!!! Üzgünüm diyorum başka bir şey demiyorum senin adına......Umarım tez zamanda pişmanlıklarından kurutulur tekrar doğru yolu bulursun muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Jetta fiyat performans en kötü arabalardan biri bence. Dünyada en çok Türkiye'de satılıyormuş. Bir şımarıklık olduğu kesin. Bence hiçbir C sınıfı araba o para etmez. Honda yeni Cıvıc'ı otomatik benzinli full(sunroof dahil) 49'a verirken(5 yıl garantili), Jetta 60500 istiyor(sunroof hariç). Fiyat farkına değecek kalite farkı yok bence. Golf daha kaliteli bir üretim gibi geliyor bana. Ancak tercihlere saygı duymak lazım. Belki benim bilmediğim özellikleri vardır yada sürüşü çok rahat ve keyiflidir bilemiyorum alala
Kerem hocam sen bile belki diyorsun da bazı vwciler burda konuşuyor. Bu araçlar vwne 10 basar. arabaların içine bince hiçbir şekilde bağlanamıyorsun araca. Hiçbir çekiciliği yok. Bildiğin plastik ve insan teamsı.renk yok ahenk yok .....daha ne diyeyim.Gökhan kardeşim de bunları gördü şimdi pişmanlık koakan hareketlerde bulunuyıor.....
Yorum