Duyuru

Collapse
No announcement yet.

astra J sedan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• astra J sedan

yakalandı
    resimler büyük olduğundan site linki vericeğim

Ynt: astra J sedan

çok da büyük değilmiş aslında, ekliyorum fotoları
    nedense ben Astra'ya sedan kelimesini hem isim olarak hemde tip olarak yakıştıramıyorum VW gibi ayrı bir isimle çıkartsalar daha başarılı olur bence

InsigniaTEAM

Yorum

teşekkürler çağrıcım bakalım donanım olarak neler gelicek ekstra

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        nedense ben Astra'ya sedan kelimesini hem isim olarak hemde tip olarak yakıştıramıyorum
        VW gibi ayrı bir isimle çıkartsalar daha başarılı olur bence
        Aslında bu üzerinde düşündükleri bir mevzu.
        Bir ara Ascona ismini canlandıracakları yönünde haberler çıkmıştı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
          Orjinal yazı sahibi: cagri
          nedense ben Astra'ya sedan kelimesini hem isim olarak hemde tip olarak yakıştıramıyorum
          VW gibi ayrı bir isimle çıkartsalar daha başarılı olur bence
          Aslında bu üzerinde düşündükleri bir mevzu.
          Bir ara Ascona ismini canlandıracakları yönünde haberler çıkmıştı.
          daha resmi tanıtım olmadı sanırım genevrede tanıtırlar belki ascona adı altında

Yorum

bence segmentindeki otomobillerden güzel gözüküyor

Yorum

yanlız dikkatimi yeni çekti 7. ve 8. resimde test aracını çarpmışlar ön çamurluk hasarlı

Yorum

Evet benimde ilk o hasar dikkatimi çekti.
                Göz alışması için biraz zaman gerekli , ama idare eder...

Yorum

arka stopların tamamı buysa bence astra sedan h gibi saçma sapan bir araba olacak ama inşlalah stoplarında bir kısmı kapalıdır
                  jettaya yine gün doğar
                  F30 Sport+

Yorum

Çağrıcım bunun nedeni her zaman diğer versiyonları(hatcback,sports tourer) daha önce çıktığı için direkt sedan garip kaçıyor. bU arada aramızda bir vwci var.Her konuda aynı terelellim...Sürekli jetta scirocco golf polo falan filan....Birileri söulesin bu arkadaşa arabalar arasında fark yok ki biz anlayamıyoruz kendisi roccoya mı biniyor yoksa amaroka mı ???? alala alala alala alala muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

ben her zaman objektifim bugun satar yarın insignia alırım marka model fanatiği değilim sadece vw nin jettada ki şimarıklığını bitirecek bir model isterdim...
                      F30 Sport+

Yorum

haydi Gökhanım haydi....Pişmanlık kokan hareketler bunlar!!!!!! Üzgünüm diyorum başka bir şey demiyorum senin adına......Umarım tez zamanda pişmanlıklarından kurutulur tekrar doğru yolu bulursun muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Jetta fiyat performans en kötü arabalardan biri bence. Dünyada en çok Türkiye'de satılıyormuş. Bir şımarıklık olduğu kesin. Bence hiçbir C sınıfı araba o para etmez. Honda yeni Cıvıc'ı otomatik benzinli full(sunroof dahil) 49'a verirken(5 yıl garantili), Jetta 60500 istiyor(sunroof hariç). Fiyat farkına değecek kalite farkı yok bence. Golf daha kaliteli bir üretim gibi geliyor bana. Ancak tercihlere saygı duymak lazım. Belki benim bilmediğim özellikleri vardır yada sürüşü çok rahat ve keyiflidir bilemiyorum alala
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

bende sana ub araba beni evlendirir diyorum başkada bişey demiyorum
                            F30 Sport+

Yorum

Kerem hocam sen bile belki diyorsun da bazı vwciler burda konuşuyor. Bu araçlar vwne 10 basar. arabaların içine bince hiçbir şekilde bağlanamıyorsun araca. Hiçbir çekiciliği yok. Bildiğin plastik ve insan teamsı.renk yok ahenk yok .....daha ne diyeyim.Gökhan kardeşim de bunları gördü şimdi pişmanlık koakan hareketlerde bulunuyıor.....

Yorum

İşleniyor...
                              X