Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 Cenevre Otomobil Fuarı ve Opel yenilikleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2012 Cenevre Otomobil Fuarı ve Opel yenilikleri

Allah allah Gokhanim begendin mi Astrayi ?. Hayirdir rocvonun yerine gtc mi?..

Yorum

2012 İnsignia Cosmo ların iç dikiz aynasının ön tarafında bulunan kamera değişmiş mi? alala resimlere dikkat ettim de bizimkilerden farklı bir görseli var..

yeniliklerde 2. nesil Opel Eye Sistem gelecek diyorlardı, artık bu kamerakar sadece yuvarlak şekilli trafik levhalarını değil de üçgen şekilli levhaları da tanıyacakmış sözde. acaba bu özelliği getirirken kameranın şeklini de mi değiştirdiler?

yeni kameranın şekli

bu da bizim araçlardaki kameranın şekli

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        2012 İnsignia Cosmo ların iç dikiz aynasının ön tarafında bulunan kamera değişmiş mi? alala resimlere dikkat ettim de bizimkilerden farklı bir görseli var..

yeniliklerde 2. nesil Opel Eye Sistem gelecek diyorlardı, artık bu kamerakar sadece yuvarlak şekilli trafik levhalarını değil de üçgen şekilli levhaları da tanıyacakmış sözde. acaba bu özelliği getirirken kameranın şeklini de mi değiştirdiler?

yeni kameranın şekli

bu da bizim araçlardaki kameranın şekli

yukarıdaki kameranın sebebi adaptif cruze control özelliğinin eklenmiş olması yeni insignialara (en azından şimdilik 2.0 biturboda) eklenen bu güzel özelliğin gereksinimi bu kamera.
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
          yukarıdaki kameranın sebebi adaptif cruze control özelliğinin eklenmiş olması yeni insignialara (en azından şimdilik 2.0 biturboda) eklenen bu güzel özelliğin gereksinimi bu kamera.
          mesafe ölçümü için panjurun içindeki sensörü kullanıyor diye biliyorum, Volvo'da da öyle çünkü.
          yeni kamera daha kibar duruyor ama kameradan çok vidaya benziyor ya
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X