O değil de Bu Latitude ve 508 nerede bu kadar satılmış alala Ben nedense hiç görmüyorum?
Passat'ın yine müşterileri belli...Bu sınıfta o garip tipine rağmen 1.6TDI+DSG ile yola devam ediyor.
2010 yılına göre İnsignia'da ciddi düzeyde bir atak var.Özellikle 3 serisinin en dolu versiyonlarının gelmesine rağmen güzel ayak uydurmuş bizimki...Bakalım yeni 3 serisi piyasada nasıl bir yer edinicek?
O değil de Bu Latitude ve 508 nerede bu kadar satılmış alala Ben nedense hiç görmüyorum?
Passat'ın yine müşterileri belli...Bu sınıfta o garip tipine rağmen 1.6TDI+DSG ile yola devam ediyor.
2010 yılına göre İnsignia'da ciddi düzeyde bir atak var.Özellikle 3 serisinin en dolu versiyonlarının gelmesine rağmen güzel ayak uydurmuş bizimki...Bakalım yeni 3 serisi piyasada nasıl bir yer edinicek?
valla kardeşim hakkaten ben de onu merak ediyorum yaa
bende 6-7 ay zaman vermelerine rağmen 10.000 tane Passat'ı ne ara satmışlar onu çok merak ediyorum
çoğunu filo kiralama şiketlerı alıyor müdürlere vermek ıcın ayrıca galerıler alıyor 2 3 tane kendılerı satıyor..3 5 ay sıra s beklemeyın gelın bızden hemen alın dıye reklam polıtıkaları var....
İnsignia'nın 1.6 dizel motoru olsun Passat'ı satışlarda zorlamazsa bende bir şey bilmiyorum. Etrafımda bir sürü adam var, İnsignia hastası olan ama Dizel Passat alan...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum