Burak abi İnsignia BiTurbo'nun performansı bu kadar iyi değil.Fabrika verisi 0-100 8.7s. ki rolling de dahil BMW alır başını gider.BiTurbo gelse bile 130-135 Bin TL olsa bu yarışı BMW çok farklı kazanır.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Bir gerçek var ki son yıllarda Mercedes artık BMW kadar iyi araçlar yapamıyor.Tabiki Mercedes de çok güzel ancak BMW bu işi çözdü...Her çıkarttığı motor tek kelimeyle yorumsuz oluyor.Bu performansa ve bu yakıt sarfiyatı ile ben şu anda 3 serisinin yakınında araç göremiyorum.
Tasarımına gelince.Tartışılır,yoruma açıktır elbette.Bana kalırsa İnsignia hala çok daha şık bir araç ancak eğer ki o fiyatlarda bir araç alacak olsam tercihim BMW olurdu.Yine yolda İnsignia görünce bir iç çekerdim ama BMW'yi seçerek mantık evliliği yapardım.Nedenleri;
haa bu arada bu 8 ileri hakkında küçük ama önemli biraz bilgi vereyim
120kmh saat hızda 1500 d/d ile çalışır süper yakıt ekonomisi
dsg nin 141.5kg ağırlığına karşın 90 kg olduğu (70kg olan dsg bunun dengi değil)
200milisaniyenide vites değişim yaptığını (dsg ye göre sönük kaldı)
uçarı durumlarda 8 den 2. vitese düşebildiği
4 farklı seri ile 300 ila 1000 Nm arası tork aktarabildiği
SL63amg, Q7, A8, M5, Touareg, Dodge Charger da kullanıldığı
Kardesimin BMW si var 2007 model olmasına karsın bana bizim araçlardan daha seri gibi geliyor. Tepkimesi çok daha iyi . Ne derseniz deyin ben yinede BMW derim. ( Mercedes yaşlı arabası benim gözümde)
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum