Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni 3 serisi fiyatlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni 3 serisi fiyatlar

Gonul 328 der lakin 320d de fena gitmiyor
    Ne dersiniz

Ynt: Yeni 3 serisi fiyatlar

Aşkın adı 3 harftir derim ...

Yorum

+1
      2015 leon fr

Yorum

BMC

Yorum

OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
            OPC
            +1
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

BMW tek gecerim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Mercedes

Yorum

araç harika da, multimedya ekranını yırtık dondan fırlamış gibi değil de, göğüse gömülü yapsalardı daha iyiydi.

Yorum

Ekran kullanılmadığı zaman göğüsün içine gizlenebiliyor sanırım.Yeni nesil Audi'ler de bu şekilde.Bence çok şık

Yorum

harıka bır araba ya hele hele yakıt tuketımı sakın kullanıldıgı taktırde katolog verısınde sehır ıcı 6.8 lt 5.5 5.8 lt arasında sakın kullanıldıgında yakıyor araba cok cok ıyı ya 115 bın tl yede alınır ama bosu sadece dolusu 65 .000 euromus arkadaslar

Yorum

Fiyat bence gayet makul birde +20.000 tl donanım eklersin misler gibi binersin....
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Burak abi İnsignia BiTurbo'nun performansı bu kadar iyi değil.Fabrika verisi 0-100 8.7s. ki rolling de dahil BMW alır başını gider.BiTurbo gelse bile 130-135 Bin TL olsa bu yarışı BMW çok farklı kazanır.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Bir gerçek var ki son yıllarda Mercedes artık BMW kadar iyi araçlar yapamıyor.Tabiki Mercedes de çok güzel ancak BMW bu işi çözdü...Her çıkarttığı motor tek kelimeyle yorumsuz oluyor.Bu performansa ve bu yakıt sarfiyatı ile ben şu anda 3 serisinin yakınında araç göremiyorum.

Tasarımına gelince.Tartışılır,yoruma açıktır elbette.Bana kalırsa İnsignia hala çok daha şık bir araç ancak eğer ki o fiyatlarda bir araç alacak olsam tercihim BMW olurdu.Yine yolda İnsignia görünce bir iç çekerdim ama BMW'yi seçerek mantık evliliği yapardım.Nedenleri;

1-Performans kusursuz
                          2-Yakıt tüketimi kusursuz
                          3-2.el piyasası kusursuz

Bu bence gerçek anlamda başarı clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AvBurak
                            fiyatı falan donanıma göre makul değil.. İnsignia BiTurboDiesel 196 hp ile bunu yer, nal toplatır, stopları ezberletir. sırf BMW diye para veren olursa bişey diyemem mercedes olsa belki ama bence İnsignia varken beş para verilmez. bekleyin görün BiTurboDieseli 2013'te yollarda.
                            Size katılmıyorum malesef insignia aktarma ve şanzıman olayında çok başarılı değil güç kaybı yaşıyor ve Bmw 8 ileri zf ile anlaşmalı bir şanzıman kullanıyor 184 hp yi çok iyi değerlendirmesine neden oluyor bu da.
                            Fiyat olayında da bence opel çok kaliteli bir marka değil zirvesi D sınıfı Bmw artık show yapıyor resmen 7 kasalar zırhlı özel seriler, adına özel modifikasyon şirketleri felan.

Ben insignia kullanıcısıyım ama sezarın hakkını sezara vermek lazım. Birde biturbo insignia ucuza gelmez bu yüzden piyasası çok olmz.
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                              Burak abi İnsignia BiTurbo'nun performansı bu kadar iyi değil.Fabrika verisi 0-100 8.7s. ki rolling de dahil BMW alır başını gider.BiTurbo gelse bile 130-135 Bin TL olsa bu yarışı BMW çok farklı kazanır.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Bir gerçek var ki son yıllarda Mercedes artık BMW kadar iyi araçlar yapamıyor.Tabiki Mercedes de çok güzel ancak BMW bu işi çözdü...Her çıkarttığı motor tek kelimeyle yorumsuz oluyor.Bu performansa ve bu yakıt sarfiyatı ile ben şu anda 3 serisinin yakınında araç göremiyorum.

Tasarımına gelince.Tartışılır,yoruma açıktır elbette.Bana kalırsa İnsignia hala çok daha şık bir araç ancak eğer ki o fiyatlarda bir araç alacak olsam tercihim BMW olurdu.Yine yolda İnsignia görünce bir iç çekerdim ama BMW'yi seçerek mantık evliliği yapardım.Nedenleri;

1-Performans kusursuz
                              2-Yakıt tüketimi kusursuz
                              3-2.el piyasası kusursuz

Bu bence gerçek anlamda başarı clapclap
                              kesinlikle katılıyorum. bir de bmw nin sitesinde gördüğünüz fiyatlarla bayideki fiyatlar baya farkediyor. güzel indirim yapıyorlar.

Yorum

İşleniyor...
                              X