Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Volkswagen ID.3
Collapse
X
-
Bence VW ucuz ancak kullanışlı, kullanıcıların büyük çoğunluğunun ihtiyaçlarını giderebilecek elektrikli bir kompakt araç üreterek çok büyük bir adım atıyor. Golf ve Corolla'nın içten yanmalı motorlu araç sektöründe yaptığını ID3 ile yapmaya çalışıyor ve şu an için rakipsiz denebilir. Başarılı olabilecekler mi zaman gösterecek ama ben stratejik olarak çok akıllıca bir adım olarak görüyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostBence VW ucuz ancak kullanışlı, kullanıcıların büyük çoğunluğunun ihtiyaçlarını giderebilecek elektrikli bir kompakt araç üreterek çok büyük bir adım atıyor. Golf ve Corolla'nın içten yanmalı motorlu araç sektöründe yaptığını ID3 ile yapmaya çalışıyor ve şu an için rakipsiz denebilir. Başarılı olabilecekler mi zaman gösterecek ama ben stratejik olarak çok akıllıca bir adım olarak görüyorum.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
Yorum