Arkadaşlar öncelikli hedefimiz konfor ve sessizlik ve sonra yakıt geliyor. Bu öncelikler düşünüldüğünde sizce insignia gs excusiv mi? A4 1.4 tfsı mı? C180 amg mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia-A4-c180 sizce hangisi?
Collapse
X
-
Hocam tasarım görecelidir fakat a4 ün tasarımı aşırı kötü, onun yerine a5 sportback daha iyi olmaz mı , insignia gs fp olarak tercih edilebilir ikinci elde 170 e alınabildiği için , ben olsam konfor öncelikliyse o fiyata f10 5.20i executive ya da e180 alırım. Fakat üçü arasında diyorsanız c180 amg koyu lacivert gece paketi tek geçerim.
Yorum
-
F10 verelim.
3 seçenek arasında insignia gs a4 e oranla bir tık daha yumuşak gelmişti bana.2 araç arasında biniş süreleri arasında biraz zaman farkı var.O yüzden tam net değilim peşi sıra binmek gerekir yine de.
Yorum
-
Bütçe ne kadar amirim.. 170 180 gibi ise bu üçü arasından c180 ilk tercih audi a4 en son insignia gs olur.. hatta passat 1.4 tsi higline act olabilir.. 200 üstüne çıkıyorsan. 5.20i a5 yada Arteon..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View PostBütçe ne kadar amirim.. 170 180 gibi ise bu üçü arasından c180 ilk tercih audi a4 en son insignia gs olur.. hatta passat 1.4 tsi higline act olabilir.. 200 üstüne çıkıyorsan. 5.20i a5 yada Arteon..F30 Sport+
Yorum
-
Yaa ben bu gs nin tipine bir türlü alışamadım donanım flexride iyi ama ne bilim.. gsi gibi bi modifiye olursa ancak göze hoş görünüyor.. konfor sessizlik tamamda performans olmayacakmı..
Yorum
Yorum