Farklı bir araç olmuş.Ben çok beğendim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DS7 Crossback
Collapse
X
-
DS7 Crossback
DS7 Crossback test sürüşü videosu yayında… Yepyeni DS7 Crossback ilk olarak Paris’te yollara çıktı. Ben de yeni DS7 Crossback’i markanın doğduğu topraklarda ...Etiketler: Hiçbiri
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View PostZaten DS ler kendi segmentlerinde bence bir adım önde oluyor. DS7 de bunu bir kez daha ispatlamışlar.Rakiplerine göre değişik tipde bir tasarım olmuş +1
Yorum
-
Genel olarak beğendim, DS'i bir karakter haline getirip heryere uygulamaları hoşuma gitti. Özellikle farların içinde dönen parçaların bile S logosu şeklinde olması çok güzel. Önemli olan Fransız'ların kendine özgü standartlarına alışabilmek Birde şanzuman dikkatimi çekti, 8 ileri tk. PSA da daha önce varmıydı yoksa Opel'le birleşimden sonra mı geldi?InsigniaTEAM
Yorum
-
Yorum
-
PSA da Opel de tam otomatik 6 ileri şanzımanı Aisin'den alıyordu. Durup dururken sıfırdan 8 ileri şanzıman yapacaklarını sanmıyorum, gene Aisin'den alıyorlardır.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragon View PostDs ne zaman marka oldu citroen den ayrıldı.
geçen yıl öyle bir karar aldılar
DS Automobiles, Groupe PSA'nın lüks otomotiv bölümüdür. DS, başlangıçta 2009 yılında Citroën'in premium bir alt markası tanıtılmış olup 2014'te bağımsız bir marka haline geldi.
Yorum
Yorum