Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VW Roccan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• VW Roccan

haberde aracın tiguan ve touareg arasında konumlanacak bir model olacağı yazıyor

По информация на френското издание L'Automobile Magazine VW подготвя нов автомобил с повишена проходимост. Французите даже назовават и името на модела. Според тях бъдещото SUV от В

VW will have an all new SUV just between the Touareg and Tiguan. Details are slim, but the Roccan was foreshadowed by the recent concept Cro...
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Ynt: VW Roccan

Evet yedi koltuklu olacakmış , ben beğenmedim Amerikan çakması !

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

X3 ve Q5 muadili mi oldu şimdi
      InsigniaTEAM

Yorum

touareg'den daha agır ve oturaklı göründü gözüme.

Yorum

Audi de q5 ten daha kucuk bi suv cikartacakmis galiba. Vw geri kalmamali..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
            q1 çıkacak kardeşim, opel mokka gibi bişey, bu araç da şekil olmuş bu arada, sınıfsız bişeye benziyor renault espace muadili de olabilir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Orjinal yazı sahibi: cekY
              q1 çıkacak kardeşim, opel mokka gibi bişey, bu araç da şekil olmuş bu arada, sınıfsız bişeye benziyor renault espace muadili de olabilir...
              Evet abi Q1 imiş modeli. Zaten birisi yapıyorum dedi mi diğer firmalarda rekabet açısından hemen birşeyler yapıyorlar.

Yorum

İşleniyor...
              X