Arkadaslar sanirim ben objektif bakamiyorum ama bu araba dizaynda insignanin yanina bile yaklasamaz. Hele yandan baktiginda insignia kadar estetik bu sinifta baska bir arac yok bence. Arica ben Gm in son dizaynlarinin hepsini cok tutuyorum. Bence herkesi donup baktiracak dizaynlar yapiyorlar. Bence bu araci onden gorenler vaybe deyip arkasina donup bakiklarinda yine mi ayni mondeO diyecekler. Arkadan aracin hicbir albenisi yok. Bu arac hicbir zman satis oark bir insignia bir passat olamaz...bu arada Eymenin de belirttigi gibi makyajli insignia muhtemelen hepsindencok daha farkli olacak. Bir de motor denmis ama bana 2.0 seceneginde 4 ceker secenegi sunan ve bunu her 2.0 a sonradan da takilabilen bir tane bu sinif araba gosterebilirmisiniz.??????Biturbo dizel 4 ceker alternatif olan bu sinif araba hangisi??????????
Insignia dan sonra moda olduğu gibi coupe çizgileri ile sportiflik yerine alışıldık sedan çizgileri ile sportfilik katılmış. O yüzden ben Insignia ile yanı kefeye koymuyorum. ancak büyük ve oturaklı araç seven Türk halkı fiyatları da rekabet dercesinde olursa Mondeo yu tercih edecektir.
Güzel mi güzel, hatta soon 2 kasadır gördüğüm en güzel mondeo olmuş. ama bir Insignia kesinlikle değil.
Kargadan başka kuş, bu segmentte İnsignia dan başka araba tanımam. Bu arabanın neresi İnsignia dan güzel? Yan yana koyun bakın. Bizimkinin içide dışıda buna 10 basar.
Yorum