Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni mondeo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni mondeo

Orjinal yazı sahibi: sefirist
    valla aston martinin birebir aynısını getirse ford bu ükede hiçbir markayı bitiremez hele hele vw i opel i insigniayı hiç bitiremez 2009 model 1.6 mondeo ben aracı alırken 57 bin liraydı aynı donanımda ki ikinci elini şuan 35 e bırakıyorlar yani 3 yılda 22 bin lira zarar lüks segmentte tr de kimse forda yatırmaz parasını isterse uzay mekiği getirsinler
    Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Sadeçe insignia mı ? C5 , 508 hatta passat bile biter bence! hiho
    Şu an TV'de mondeo'yu gösterdi 3 farklı yakıt diesel,benzin ve hibrit olarak ve 1.6 ile 2.0 motorla geliyormuş.
    +1

Yorum

c 5 de çok benzemiş ama içine sinmiyor insanın.yine insignia yeni insignia..

Yorum

iç ve dış tasarım fena görünmüyor ancak bu araçlardan beni soğutan hep malzeme kalitesi olmuştur. Dış kaporta opel gibi tok değil, iç mekanda ise kullanılan plastik malzemeler çok basit duruyor.
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          öncelikle şunu belirtmek istiyorum; aston martin ford'un çatısı altında olan bir marka çoğumuz biliyordur ama ben yine de dile getirmek istedim ayrıca da aston martinin tüm motorlarını ford yapıyor
          Bu konudaki güncel bilgiyi vererek ufak bir düzeltme yapmak isterim :

Aston Martin Mart 2007'den bu yana Ford çatısı altında değil. O tarihte Prodrive patronu David Richards'ın önderlik ettiği bir yatırım grubu, şirket hisselerinin %88'ini 500 milyon pound karşılığında Ford'dan satın aldı. Kalan %12'lik kısım halen Ford'un elinde, ancak artık yönetimde söz sahibi değiller. Söz konusu yatırım grubu Investment Dar ve Adeem Investment adlı iki Kuveyt şirketi ve John Sinders adlı Amerikalı bir Aston Martin koleksiyoncusu işadamından oluşuyor.

Yorum

Kesinlikle ön çok başarılı ama arkası için eskisiyle düşüncelerim hala aynı, olmamış. Tasarım olarak D sınıfında 1. liğe oynar mı bilemem ama oldukça üst sıralara tırmanacağı kesin. Canlısını da görmek lazım.

İç dizayn olarak ta vasatın üstünde, zaten iç tasarımda kötü olan araç pek sayamayız D sınıfında.
            Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
            VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

abi arabayı daha yeni aldık,yapılırmı şimdi bu..
              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Kesinlikle insignia daha güzel hatlara sahip. Utku hocama katılıyorum.
                Mondeo hiçbir zaman güzel hatlara sahip olmadı. Bu seferde düşüncelerim değişmedi. Ön ızgara olmamış. Aracın arkası Audi'den esinlenmiş. Kendi tarzı yok.

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Beyler önler iyi ama arkalar ıı...... Bence araci agresif yapmayi denemisler ve onden baslamislar ve bunu da basarmislar ancak arkayi direkt kolaya kacip eski modelden almislar . Arkada daha egimli bir kavis verselerdi bu onle birlikte super olurdu. Yani direkt dusmaeyip İNSİGNİADaki gibi bir kavis verselerdi o zaman guzel olurdu. Beyler her iki araca profilden bir bakin hala İNSİGNİA bir gomlek onde. Ayrica ic dizayndaki o insani sarma hissi bu arabada yok. Dumduz ve koseli bir on panel. Burda da İNSİGNİA bir gomlek onde.....Ha surus hissi tabii ki Ford ondedir ama sunu da unutmayin yeni focus eski fcustan surus hissinde daha kotu....
                2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania

Ayrıntılı fotolara buradan bakabilirsiniz. Objektif olarak bakarsak Insigniadan 1-2 gömlek üstün
                  Bir önceki mesajına yanıt yazmayayım dedim ama bu kadar da abartmamak gerekiyor.
                  Motor seçeneğinde haklısınız ama dizayn olarak insignia ile karşılaştırılamaz.
                  2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    öncelikle şunu belirtmek istiyorum; aston martin ford'un çatısı altında olan bir marka çoğumuz biliyordur ama ben yine de dile getirmek istedim ayrıca da aston martinin tüm motorlarını ford yapıyor ford mondeonun kaderi piyasaya bir türlü tutunamadı gitti, bazı araçlarda gerçekten şeytan tüyü var, ama ford mondeoda bu olay yok!!! bence güncel tasarımı da gerçekten iyi, motorları da çok iyi fakat mondeonun kaderi geçmişten beri piyasaya tutunamadı, d segmentinde zaten çok az araç piyasaya tutundu, bir kısmının esamesi okunmuyor, honda accord nerde? mazda 6 nerde? ford mondeo nerde? peugeot 406'da piyasaya tutunamadı, şimdi o kaderi 508 yaşıyor... toyota avensis de piyasaya tutunamıyor... keza latitude öyle... ben latitude a anlam veremiyorum niye tutunamıyor diye, diğer dizellerden ucuz ve donanım olarak çok iyi ama neden tutunmuyor? bunlar kötü araçlar mı? kesinlikle bu saydıklarımın hepsi çok iyi araçlar, çok kral araçlar ama piyasada bulunma oranı nerdeyse sıfır... piyasayı anlamak çok zor, bu araç da gelecek büyük ihtimal yine eski mondeonun kaderini paylaşacak gibi duruyor... bu saydığım araçlardan bazı ara modelleri iyi tuttu ama mondeo hiçbir zaman tutmayan bir araba, aracın üzerinden hiç kara bulutlar eksik olmadı... nasıl bi piyasa anlam vermek zor valla
                    Bu konuda kesinlikle katılıyorum sana abi o sınıftaki araçların sorunu türkiye şartlarında yakıtın,serivislerin o araçların parçalarının fiyatları yüksek olması nedeniyle bu araçlar çok fazla değer kaybediyor ve piyasada tutunamıyorlar.
                    2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania

Ayrıntılı fotolara buradan bakabilirsiniz. Objektif olarak bakarsak Insigniadan 1-2 gömlek üstün
                      burdaki resimlere bakarsak araç çok uzun tekerlekler arası mesafe nekadar acaba? biraz daha uğraşsalar minivan olurmuş. ayrıca arka taraf tampon ve bagaj birlikte çok yüksek görüntü vermiş, arka tekerlekler kaybolmuş. kaputa ve ön farlara diycek yok bayıldım..
                      2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

fena durmuyor...

Ford ile ilgili önyargılar zamanla kırılabilir. Fiestanın dizaynı ilede biraz başardılar. Zaten focus tutulan bir araç.
                        Mondeoda da kırabilirler.
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Bu aracın 2.0 dizel 163 hp 400 nm tork powershift şanzımanlısını alıcaksın ömürlük araba resmen.....
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                            fena durmuyor...

Ford ile ilgili önyargılar zamanla kırılabilir. Fiestanın dizaynı ilede biraz başardılar. Zaten focus tutulan bir araç.
                            Mondeoda da kırabilirler.
                            evet abi fiestayı kendimi için düşünmeye başlıyorum bile ya çok tatlı bir araç, hakkaten görüntü olarak sınıfının lider diyebiliriz, bir de 1.6 dizel, chip ile valla insigniayı acaip zorlar

Yorum

Kesinlikle çok başarılı bence de...
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

her kese mutlu haber . opel 1.6 dizel yakında geliyormuş

Yorum

İşleniyor...
                                X