Sadeçe insignia mı ? C5 , 508 hatta passat bile biter bence! hiho
Şu an TV'de mondeo'yu gösterdi 3 farklı yakıt diesel,benzin ve hibrit olarak ve 1.6 ile 2.0 motorla geliyormuş.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
evet bencede ön ızgarası çok küt inmiş ama eskisinden güzel olmuş gerci yeni a 6 da burnu küt iniyor
bu mühendisler yine bişeylerin peşinde ama neyse ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
valla aston martinin birebir aynısını getirse ford bu ükede hiçbir markayı bitiremez hele hele vw i opel i insigniayı hiç bitiremez 2009 model 1.6 mondeo ben aracı alırken 57 bin liraydı aynı donanımda ki ikinci elini şuan 35 e bırakıyorlar yani 3 yılda 22 bin lira zarar lüks segmentte tr de kimse forda yatırmaz parasını isterse uzay mekiği getirsinler
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Şu an TV'de mondeo'yu gösterdi 3 farklı yakıt diesel,benzin ve hibrit olarak ve 1.6 ile 2.0 motorla geliyormuş.
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
valla aston martinin birebir aynısını getirse ford bu ükede hiçbir markayı bitiremez hele hele vw i opel i insigniayı hiç bitiremez 2009 model 1.6 mondeo ben aracı alırken 57 bin liraydı aynı donanımda ki ikinci elini şuan 35 e bırakıyorlar yani 3 yılda 22 bin lira zarar lüks segmentte tr de kimse forda yatırmaz parasını isterse uzay mekiği getirsinler
bir vakitler herkez opele de 100k verilmez diyordu. zamanla herşey değişir tabiki insigniadan iyi bir araç olarak sonuçta arada 3 yıllık gelişme var
hala aynı şeyleri diyenler var opel insignia sahipleri de çoğu eski opelci örneğin biz öyleyiz zaten piyasaya çıkınca belli edecektir kendini ama 508 içinde siler süpürür diyorlardı ama pekte durum öyle değil...
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Orjinal yazı sahibi: sefirist
bir vakitler herkez opele de 100k verilmez diyordu. zamanla herşey değişir tabiki insigniadan iyi bir araç olarak sonuçta arada 3 yıllık gelişme var
'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... '' '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Beyler önler iyi ama arkalar ıı...... Bence araci agresif yapmayi denemisler ve onden baslamislar ve bunu da basarmislar ancak arkayi direkt kolaya kacip eski modelden almislar . Arkada daha egimli bir kavis verselerdi bu onle birlikte super olurdu. Yani direkt dusmaeyip İNSİGNİADaki gibi bir kavis verselerdi o zaman guzel olurdu. Beyler her iki araca profilden bir bakin hala İNSİGNİA bir gomlek onde. Ayrica ic dizayndaki o insani sarma hissi bu arabada yok. Dumduz ve koseli bir on panel. Burda da İNSİGNİA bir gomlek onde.....Ha surus hissi tabii ki Ford ondedir ama sunu da unutmayin yeni focus eski fcustan surus hissinde daha kotu....
arkadaşlarımızın dediği gibi sanki aston martin. ben beğendim. teknolojiyi bu yüzden sevmiyorum. son model full teknoloji bi araba alıyorsun. hop bunlar çıkıyor. ben, bi kaç sene sonra çıkacak olan yeni insigniayı görünceki psikolojimi merak ediyorum ihihi
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
öncelikle şunu belirtmek istiyorum; aston martin ford'un çatısı altında olan bir marka çoğumuz biliyordur ama ben yine de dile getirmek istedim ayrıca da aston martinin tüm motorlarını ford yapıyor ford mondeonun kaderi piyasaya bir türlü tutunamadı gitti, bazı araçlarda gerçekten şeytan tüyü var, ama ford mondeoda bu olay yok!!! bence güncel tasarımı da gerçekten iyi, motorları da çok iyi fakat mondeonun kaderi geçmişten beri piyasaya tutunamadı, d segmentinde zaten çok az araç piyasaya tutundu, bir kısmının esamesi okunmuyor, honda accord nerde? mazda 6 nerde? ford mondeo nerde? peugeot 406'da piyasaya tutunamadı, şimdi o kaderi 508 yaşıyor... toyota avensis de piyasaya tutunamıyor... keza latitude öyle... ben latitude a anlam veremiyorum niye tutunamıyor diye, diğer dizellerden ucuz ve donanım olarak çok iyi ama neden tutunmuyor? bunlar kötü araçlar mı? kesinlikle bu saydıklarımın hepsi çok iyi araçlar, çok kral araçlar ama piyasada bulunma oranı nerdeyse sıfır... piyasayı anlamak çok zor, bu araç da gelecek büyük ihtimal yine eski mondeonun kaderini paylaşacak gibi duruyor... bu saydığım araçlardan bazı ara modelleri iyi tuttu ama mondeo hiçbir zaman tutmayan bir araba, aracın üzerinden hiç kara bulutlar eksik olmadı... nasıl bi piyasa anlam vermek zor valla
Yorum