Gm emeklilik desteğini arttırmayı kabul etmiş ve Psa grubuna satış onaylanmış.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Psa ve Gm sonunda anlaşmış
Collapse
X
-
Hayırlısı olsun.Ben bardağa dolu tarafından bakıyorum kısa vadede güvensizlik imaj düsmesi olacak ancak uzun vadede kendini toplar.Servis ağı yaygınlaşacak sadece bu bile ülkemizde pozitif bir algı yaratır hdi motorların tutumluluğuda olumlu olacaktır.
-
Yorum
-
General Motors ve Fransız PSA Grup, Opel`in satışı için son aşamaya geldi. Taraflar, pazartesi günü basın önünde otomobil devinin satışını duyuracak.
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/65000/65794/Sola Sinyal Devamlı Açık!
- Beğenmeler 1
Yorum
-
C5 ve 508 kasa değiştirecek. Bu araçlarda insignia altyapısı kullanılacağı söyleniyordu.
.
Daha albenili tasarımlar ile c5 ve 508 de alınabilir aslında.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxut View PostC5 ve 508 kasa değiştirecek. Bu araçlarda insignia altyapısı kullanılacağı söyleniyordu.
.
Daha albenili tasarımlar ile c5 ve 508 de alınabilir aslında.
Marka için hayırlısı olsun, başlarda iyi bakmıyordum ama düşününce ve uzun vadede Opel'e kazandıracak gibi, bu zamana kadar hep GM'den yakınmıyormuyduk zaten?InsigniaTEAM
Yorum
-
HDi ünite gelsin. Daha sorunsuz.
156 THP de keza öyle. Motor bakımından daha şanslı olur opel. BVA şanzımanda fena değil hani.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostHDi ünite gelsin. Daha sorunsuz.
156 THP de keza öyle. Motor bakımından daha şanslı olur opel. BVA şanzımanda fena değil hani.
Yorum
Yorum