Duyuru

Collapse
No announcement yet.

VE KARŞINIZDA YENİ CİVİC

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: VE KARŞINIZDA YENİ CİVİC

kasanın hiç bir çekiciliği yok kia modellerine benzemiş. bir önceki kasa çok daha iyi. yazık olmuş 2012 civic böyle olmamamlıydı..
    2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
      01.07.11 focus tdc titanyum aracımı aldım ,herkez için normal sırdan bir raç gibşi görünüyordu 2 ay binip piyasa olarak hemen hemen aynı değerde olan aracımı aldım sonuç.

1:işyerinin parkında 2000 araçta tek
      2:milletin dediği adam insigniaya biniyor be
      3:ne zaman benzin alsam benzinlikteki pompacının dediği abi yirmi yıl sonra alacağim yek araç
      4:ne zaman yıkamacıya gitsem çalışanlar arabayı çekmek için birbirleriyle kapışması
      5:geçenlerde carfurda küçük bi çoçuk geldi amca bu borulardan ateşmi çıkıyor demesi(egzoslardan bağsediyor)
      6:ve en önemlisi sizler gibi bir abilerim kardeşlerim arkadaşlarım olması

insignia başka bişey
      +1
      Çok iyi anlatmışsın Yiğit kardeş

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
        01.07.11 focus tdc titanyum aracımı aldım ,herkez için normal sırdan bir raç gibşi görünüyordu 2 ay binip piyasa olarak hemen hemen aynı değerde olan aracımı aldım sonuç.

1:işyerinin parkında 2000 araçta tek
        2:milletin dediği adam insigniaya biniyor be
        3:ne zaman benzin alsam benzinlikteki pompacının dediği abi yirmi yıl sonra alacağim yek araç
        4:ne zaman yıkamacıya gitsem çalışanlar arabayı çekmek için birbirleriyle kapışması
        5:geçenlerde carfurda küçük bi çoçuk geldi amca bu borulardan ateşmi çıkıyor demesi(egzoslardan bağsediyor)
        6:ve en önemlisi sizler gibi bir abilerim kardeşlerim arkadaşlarım olması

insignia başka bişey

clapclap clapclap
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Arkadaşlar bugün yeni civic test ettim ve araç bu sefer olmuş diyebilirim bazı eksiklikleri var plastik aksam olsun, yalıtım gibi ama en dolusu sunroof dahil otomatik vites 49.000 tl daha ne olsun?

Motoru çok hoşuma gitti performansı gayet yeterli kullandığım araç otomatik vites idi ve sport mod a aldım araç +6000 olunca deliriyor resmen vtec demekki o oluyormuş

Orjinal lpg li 6 yıl 150.000 km garantili gelebilecekmiş araçlar ortalama 3500 tl farkla tabi....
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            Arkadaşlar bugün yeni civic test ettim ve araç bu sefer olmuş diyebilirim bazı eksiklikleri var plastik aksam olsun, yalıtım gibi ama en dolusu sunroof dahil otomatik vites 49.000 tl daha ne olsun?

Motoru çok hoşuma gitti performansı gayet yeterli kullandığım araç otomatik vites idi ve sport mod a aldım araç +6000 olunca deliriyor resmen vtec demekki o oluyormuş

Orjinal lpg li 6 yıl 150.000 km garantili gelebilecekmiş araçlar ortalama 3500 tl farkla tabi....
            haklısın kardeşim iyidir güzeldir tabii ki de 49 bin tl diye de gidip tipsiz bir araba almak bana çok mantıksız geliyor, 49 bin ona verip tipsiz araba alacağıma 40-42 bin tl verip tipsiz bir linea 1.6 dizel alırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23

haklısın kardeşim iyidir güzeldir tabii ki de 49 bin tl diye de gidip tipsiz bir araba almak bana çok mantıksız geliyor, 49 bin ona verip tipsiz araba alacağıma 40-42 bin tl verip tipsiz bir linea 1.6 dizel alırım
              Tercih meselesi bende aralık ayına denk getirip iyi bir indirim ile 50.000 tl civarına otomatik full + orjinal lpg li bir civic alırdım. Bu fiyata artık b sınıfı araçlar satılıyor dediğiniz gibi.......
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yine yapamamışlar igrenç ötesi olmuş ...
                Hele torpido tırlarınkine benzemiş...
                Bu zevk meselesi diyecek bazıları ama böylede zevk olmazki kardeşim
                Gel bi bak 3 yıl önce çıkmış insignia nasıl olmuş biraz çal çırp benzet yahu
                2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                  Yine yapamamışlar igrenç ötesi olmuş ...
                  Hele torpido tırlarınkine benzemiş...
                  Bu zevk meselesi diyecek bazıları ama böylede zevk olmazki kardeşim
                  Gel bi bak 3 yıl önce çıkmış insignia nasıl olmuş biraz çal çırp benzet yahu
                  +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bunlarla uğraşmaktan tasarımı unutmuşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      bence bu araba ABD için üretilen bir versiyon
                      imkansız amerika yasalarına göre amerikan araçlarında arka sinyaller sarı olamaz kırmızı olur bu resimlerde arka sinyaller sarı
                      yine amerika yasalarına göre ön tampon yanlarında sarı sinyal olmak zorunda örnekler:

Yorum

Bu modelde 1,6 lt 120 hp dizel olcaktı listede yok o motor

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          bu ne abi yaa honda citiy gibi olmuş çok çirkin, eski hali daha güzeldi
                          Bende Omer'e katılıyorum. Al bunu vur City'e..

Yorum

İşleniyor...
                          X