Haberde MINI Marka Müdürü Hakan Bayülgen tarafından ifade edilen ve maksadını aşan sözler hiçbir şekilde kurum olarak Borusan Otomotiv, BMW ya da Borusan Grubu’nun yaklaşımını yansıtmamaktadır. Kamuoyunda yol açtığı hassasiyeti anlıyor ve yanlış algılanmasından ötürü üzüntü duyuyoruz.
bende bunu merak ediyordum. müdürün yaptığı açıklamalar sanki çin malı bir markayı temsil eder gibi bir havada bulmuştum
bence olay gerçektir ve günyüzüne çıkınca da inkar edilmiştir. yazık..nelerle uğraşıyoruz.hala yok örtülü ,örtüsüz..ne olur örtülü bmw tanıtımı yaparsa. feodal bir görünüm mü veriyor acaba arabaya,diye düşündüler ki...eminim monokinili bir taş yapsaydı ozman gurur duyarlar..
180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
4 erkeği üstü açık BMW'de başörtülü görenler şaşkınlıklarını gizlemediler. 4 kişinin böyle gezmesinin nedeni kaybedilen bir iddianın diyeti idi.
Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2008'de Almanya-Türkiye maçından önce arkadaşlarıyla girdikleri iddiayı kaybeden Ziya Demircan, Oktay Kavak, Ali Sönmez ve Tuna Sönmez, başörtüsü takıp, üstü açık bir BMW marka otomobille İstanbul'da tur attı.
Esenler'den O-1 karayoluna çıkan 4 arkadaş, başörtülü olarak Büyükçekmece'ye kadar gitti.
Yoldan geçen sürücülerin ve vatandaşların meraklı bakışlarına gülerek ve oynayarak karşılık veren iddia mağdurları, yine başörtülü olarak Esenler'e döndü.
Ziya Demircan, Ahmet Çakar'ın 'bikini giyme' tartışmasının ardından iddiaya girdiklerini söyleyerek, 'İddiayı kaybetmekten çok Türkiye'nin elenmesine üzüldüm' dedi.
Ben her gün oturduğum çeverede BMW kullanan başörtülü bayanlar görüyorum.Satmasınlar o zaman eğer yapabiliyorlarsa...Artık böyle basit şeylerin aşılması gerekiyor yani çok komik şeyler bunlar...
Millet uzaya gitti bazıları nelerin peşinde... Bmw nin bu tarz bir yaklaşımda bulunacağını bende tahmin etmiyorum. Markayı karalamak adına yapılmış bir girişim fakat dediğiniz gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz...
Yorum