Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 Yılın Otomobili

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 Yılın Otomobili

Hyundai Elantra, AutoBest jüri üyeleri tarafından ''2012 Yılının Otomobili'' seçildi.

Hyundai'den yapılan yazılı açıklamada, Avrupa'nın 15 farklı ülkesinin tanınmış otomotiv editörlerinin bir araya gelerek oluşturduğu AutoBest'in, Avrupa pazarları için yılın en iyi otomobilini belirlediği hatırlatıldı.

Geçtiğimiz Ekim ayında Hyundai Elantra'nın test sürüşünü gerçekleştirmek için Türkiye'yi ziyaret eden AutoBest üyelerinin, oylamalarını tamamlayarak son kararlarını 13 Aralık Salı günü verdiği ifade edilen açıklamada, Hyundai Elantra'nın, 15 jüri üyesinin 10'undan en yüksek notu alarak toplamda 839 puanla en yakın rakibi olan Ford Focus'un 81 puan önüne geçtiği ve AutoBest 2012 ödülüne değer görüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, aday otomobillerin toplam 13 kriter üzerinden değerlendirildiği puanlandırmada en önemli kriter olan fiyatın, değerlendirmede yüzde 25'lik paya sahip olduğu, tüketim, kullanışlılık, bagaj kapasitesi, teknoloji, sürüş dinamikleri, dizayn, markanın bayi ve servis ağının yaygınlığı, yedek parça tedariki gibi kriterlerinin de puanlamada yer aldığına işaret edildi.

AutoBest Başkanı Ilia Seliktar'ın da görüşlerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Elantra, Hyundai'nin 'New Thinking. New Possibilities - Yeni Yaklaşım. Yeni Olanaklar' sloganının en başarılı kanıtı. Elantra, modern ve premium özelliklerini, faaliyet gösterdiğimiz gelişmekte olan pazarlara uygun, ulaşılabilir fiyat politikaları ile sunuyor. Hyundai Elantra için Avrupa'da satın alınabilecek en mantıklı otomobil diyebiliriz.''

2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Ynt: 2012 Yılın Otomobili

valla benim oyum . yine da insignia. dünyanın en sorunsuz aracı seçilmiş. tasarımı ile bir ilk. haleflerine örnek olmuş,. yetmedi kendi sınıfında 180 hp çok yakmasına rağman(avrupa da ve özellikle ingiltere de en çok satan araçlardan) ülkemizde çok satanlar liginde. eeee daha ne olsun

Yorum

hoş 2009 yılında insignia 40 dan fazla ödül almış olsa da onun yerine geçecek başka araç gelmediğinden 1111111111 . insignia dır

Yorum

araba dıştan fena değil.bir de test sürüşü yapmak lazım.geçen Mehmet abiye gaz verdim de vazgeçirdi beni yoksa sürecektik
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

araç benim hoşuma gitti sessiz ferah, içi insignia kadar güzel değil ama fazlada karışık değil alınacak bir arabamı derseniz billemiyorum ben hundaiye karşı bir sempatim olmadığından eş dost denk gelirse binme fırsatı buluyorum ama o ödüle hangi arabaları koydular onu öğrenmek gerekir geçen senede julietta almıştı dknow
          2015 leon fr

Yorum

Ben bu aracı test etmiştim, şaştım kaldım nasıl bu aracı yılın otomobili seçmişler.

Yorum

araç donanım bakımından, motor bakımından gayet iyi, tipi de fena değil, ben test etmedim ama Emre kardeşim test etmişti, gidişi de güzel diyordu. Hyundai yükselişte olan bir araç, seçilebilir, o kadar kötü deği. yılın otomobili seçilmesi için ya o yıl çıkmış ya ad o yıl yenilenmiş olması gerekiyor. şimdi yeni çıkan araçlar var çok kaliteli güzel araçlar olabilir fakat burda fiyat kalite endeksi söz konusu ve bu endeksten görünen o ki en iyi elantra çıkmış...

Yorum

İşleniyor...
              X