Biz yaptıkmı böyle yaparız işte yanlız çif egzoz olsaydı daha iyi olurdu haha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ALIN SİZE 2012 MODEL DOĞAN SLX
Collapse
X
-
Ynt: ALIN SİZE 2012 MODEL DOĞAN SLX
Arkadaşlar benim mi gözüm yoksa ben Gökhan 55 mi gördüm videoda bir yardım edin2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Eeee siz benim "ŞAHSEDES" i görmediniz galiba ? ihihi
Elif hanım da merak ediyordu geçenlerde resmini forum sayfamıza koymuştum ama herhalde görmedi.
1994 yılında 0 km olarak aldığım "Şahin" marka aracım, benim ilk göz ağrım. Hala büyük bir zevkle kullanıyorum...
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAOrjinal yazı sahibi: Sufy
Arkadaşlar benim mi gözüm yoksa ben Gökhan 55 mi gördüm videoda bir yardım edin[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrInsigniaTEAM
Yorum
-
geçin bakalım dalganızı ya yanarım yanarım o güne kadar arabamda zerre bir çizik bile oluşturmadım ama en olmayacak insanlar içinde kaza yaptım.. zaten o günde bugunde tek pişmanlığım sizin yanınızda kaza yapmak, kaza yaptığıma o kadar yanmadımF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Arkadaşlar benim mi gözüm yoksa ben Gökhan 55 mi gördüm videoda bir yardım edinInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Arkadaşlar benim mi gözüm yoksa ben Gökhan 55 mi gördüm videoda bir yardım edin
Yorum
-
Gözler bozuldu malum yaşlanıyoruz bir an Gökhan orayada çıktı sandım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum