curuze dizelini bılmem ama 1,6 benzinlisı bende var cok hantal...bendekı 1,4 Insignia madana fazla yakıyor..curze ama dizel versiyonu bu hantalık yok kulancılarda duyduguklarım.ama 60 bin bu arca verılmez..
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
ben testını kullandım cok saglam gıdıyor ara hızlanmaları harıka teste cıkarken 0 lamıstım herseyı manuel olarak kullandım otomatık vıtesı 16 lt yaktı en fazla sureklı yuksek devırde kullandım ama d modda cok ıyı araba hızlanması 10 sn olcak 0 - 100 dıye bılıyorum manuelı otomatıkte ıyı fıyatıda gayet ıyı ama otomatıgı en fullu soyleyım manuelı orta donanım 0 olarak gayet secılmesı gereken bır araba bady kıt attınmı gorunusu cok degısıyor.
Bugun ilanlarda Cruze HB 2.0 dizel 163 hp 47 den basliyor
Cok km yapacaklar icin enteresan bir teklif
Dolu otomatigi 57 TL
Ben de bu motorlubir Cruze Portekiz'de binmistim
Aracin esneklegi oldukca basariliydi
Bugun ilanlarda Cruze HB 2.0 dizel 163 hp 47 den basliyor
Cok km yapacaklar icin enteresan bir teklif
Dolu otomatigi 57 TL
Ben de bu motorlubir Cruze Portekiz'de binmistim
Aracin esneklegi oldukca basariliydi
Düz vites başlangıç modelini en son kaça bırakırlar acaba?
Az daha makul olsa performansı için alınır aslında yüksek mtv sine rağmen
valla saka makınası olur manuel vıtesı turbo yazılım enjektorler fıltre egzos fln dedıgın taktırde cok cıddı degerler cıkar valla 105 bg lık lıneadan 175 bg elde etmısler bununla 225 bg fln olur cok tehlıkelı olur valla 2 cı el alınabılır aslında fıyatı gayet ıyı
valla cruze hiç kaliteli durmuyor.plastikleri çok kalitesiz.az bir güneş görünce solmaya başlıyor.amortisörleri patlak gibi çok sesli çalışıyor.ben para vermem açıkcası.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum