buna benzer bir olayı ben ankarada görmüştüm Cemil abi, ışıklarda eski model bir pontiac trans am vardı, o daha kalkıştan itibaren arabayı toplayamamıştı önce sağ kaldırıma sonra ortadaki bankete vurdu güzelim aracı berbat etmişti
corvette'nin stilini beğenmemek elde mi Fatih abi? aklımdaki araç şu anda bir corvette c5 5.7 345 bg, bizim insignialardan ucuz şu anda 96-98 arası, ve haliyle km'leri çok düşük 4.8 sn de 100'e çıkıyor ve 275 basıyor daha ne olsun
evet 19 sn gerçekten dehşet ama o corvette stock olmadığı kesin 490 bglik f430 karşısında şansı sıfır yoksa mersoya çok üzüldüm ya, onun da amg olmadığını düşünüyorum ya da şoförünün şoför olmadığını
evet 19 sn gerçekten dehşet ama o corvette stock olmadığı kesin 490 bglik f430 karşısında şansı sıfır yoksa mersoya çok üzüldüm ya, onun da amg olmadığını düşünüyorum ya da şoförünün şoför olmadığını
z06 olma ihtimali yüksek zr1 olsaydı süperşarjörün sesi gelirdi diye düşünüyorum zaten z06daki 6 litre motor rollingde ferrariyi delirtebilir yalnız merak ettim, tamam amg hızlanma konusunda yavaş olabilir ama 6.2 lt'lik v8'in ara hızlanmaları da böyle kötü mü?
510 bglik gtr launch control ile 2.9 sn yapıyor! burdaki o versiyon değildir tahminimce, bu 485 bgliktir, ama 510 bglik affetmez dağıtırdı valla, 4 çeker oluşu son hızı olumsuz etkilese bile burda ona rakip olacak araba yok! çok teknolojik, bütün gücünü eksiksiz yere aktarabilen bir araç skyline, fakat o da çok sıkıcı olurdu yaa, bir de ben korkarım o kadar teknolojik araçtan, biraz kontrolü insan eline bırakması hiç fena olmazdı
Yorum