bu ilan hakkinda ne dusunuyorsunuz sizce gercekmidir...?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bmw 3.16 d
Collapse
X
-
Ynt: bmw 3.16 d
İlani veren arkadas Alman bir gurbetçi, bu aracın orda olduğu kesin, biliyorsunuzdur bmwlerde manuel vites opsiyonel Kısacası neden olmasın diyorum
(Kendi yazdığımdan ben bile hiçbirşey anlamadım )[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
-
benim bildiğim yeni kasa da 2.0lt bütün motorlar farklı güçlerde 3 çeşit motor tipi olacak diye
http://www.turkeycarblog.com/2011/10...le-karsinizda/ burda tam bilgisi türkçe olarak var
Yorum
-
adam ısrarla dizel demiş ama dizele göre beygiri düşük bence.1.6 benzinlileri 116 beygir. normalde 2.0ları 184 hp.bunuda en azından 150hp falan olması gerekir diye düşünüyorum.eğer gerçekten dizel ve 116 beygirse yazık olmuş derim.bu beygir bu markaya yakışmıyor...2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
araç 1.6 değil, 2.0 dizel 115 beygirdir,yani bizim için vergi avantajı felan yok,3.18d de aynı şekilde 1.8 değil 2.0 motor dizeldir motor güçleri farklı oldugu için model isminde rakamları artık eskisi gibi hacime göre belirlemiyorlar.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekemenliadam ısrarla dizel demiş ama dizele göre beygiri düşük bence.1.6 benzinlileri 116 beygir. normalde 2.0ları 184 hp.bunuda en azından 150hp falan olması gerekir diye düşünüyorum.eğer gerçekten dizel ve 116 beygirse yazık olmuş derim.bu beygir bu markaya yakışmıyor...
siz benzinli motorla dizeli karıştırdınız galiba ; beygirin düşük olması gayet normalESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: myanmazOrjinal yazı sahibi: ekemenliadam ısrarla dizel demiş ama dizele göre beygiri düşük bence.1.6 benzinlileri 116 beygir. normalde 2.0ları 184 hp.bunuda en azından 150hp falan olması gerekir diye düşünüyorum.eğer gerçekten dizel ve 116 beygirse yazık olmuş derim.bu beygir bu markaya yakışmıyor...
siz benzinli motorla dizeli karıştırdınız galiba ; beygirin düşük olması gayet normal
http://translate.google.com.tr/trans...linder-diesel/ bunu bir inceleyin. sanırım burada babayiğit bmw oluyor. korkarım yakında bunlar tekeden sütte çıkarırlar)2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekemenliOrjinal yazı sahibi: myanmazOrjinal yazı sahibi: ekemenliadam ısrarla dizel demiş ama dizele göre beygiri düşük bence.1.6 benzinlileri 116 beygir. normalde 2.0ları 184 hp.bunuda en azından 150hp falan olması gerekir diye düşünüyorum.eğer gerçekten dizel ve 116 beygirse yazık olmuş derim.bu beygir bu markaya yakışmıyor...
siz benzinli motorla dizeli karıştırdınız galiba ; beygirin düşük olması gayet normal
http://translate.google.com.tr/trans...linder-diesel/ bunu bir inceleyin. sanırım burada babayiğit bmw oluyor. korkarım yakında bunlar tekeden sütte çıkarırlar)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: ekemenliOrjinal yazı sahibi: myanmazOrjinal yazı sahibi: ekemenliadam ısrarla dizel demiş ama dizele göre beygiri düşük bence.1.6 benzinlileri 116 beygir. normalde 2.0ları 184 hp.bunuda en azından 150hp falan olması gerekir diye düşünüyorum.eğer gerçekten dizel ve 116 beygirse yazık olmuş derim.bu beygir bu markaya yakışmıyor...
http://translate.google.com.tr/trans...linder-diesel/ bunu bir inceleyin. sanırım burada babayiğit bmw oluyor. korkarım yakında bunlar tekeden sütte çıkarırlar)2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum