Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MAZDA 2 KARARIMIMDAN VAZGEÇMELİMİYİM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: MAZDA 2 KARARIMIMDAN VAZGEÇMELİMİYİM...

Orjinal yazı sahibi: mustafa
    yokuşlar burnundan gelir...bir 2. vites bir 3. vites bi türlü kararveremez o şanzumzn
    Orjinal yazı sahibi: Serdar99
    Sanırım Easytronic ve benzeri (otomatikleştirilmiş manuel) şanzımanlarda yaşanan kararsızlıkları kastediyorsunuz. Bu klasik tork konvertörlü şanzımanlarda pek rastlanan bir sıkıntı değildir.
    Serdar abiye katılıyorum, 1 yıldır 4ileri tork kon. araba kullanıyorum, herhangi bir kararsızlık olmuyor. ben uzun yolda hep sabit hızda gitmeye çalışırım ayağımı çok hassas kullanıyorum, yokuşlarda hız düşecek gibi olursa gazı artırıyorum ona rağmen eğer kasayı çekmezse bir vites düşürüyor, düzlüğe çıkana kadar yada araba kendini toparlayana kadar o şekilde gidiyor. şehiriçinde de durum aynı.
    ama araba bağırıyor diye gazı bırakırsan tekrar yükseltir bu sefer boğulur tekrar vites düşürür böyle devam eder. kullanıcıya bağlı yani
    bana göre tek kusuru 4 ileri olduğu için vitesler arası çok devir farkı var, 1 vites düşürmesi bile arabayı bağırtmaya yetiyor
    InsigniaTEAM

Yorum

anladım arkadaşlar..4 vites artıları da var eksileride hayırlı olsun hanıma çok fazla gezen moka basar derlerya enkötü karar kararsızlıktan iyidir..bu arac alımını yapıyorum ..saygıyla kalın teşekkürler arkadaşlar...
      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Yeni kia rio alın çok güzel araba..

Yorum

İşleniyor...
        X