ETMİŞLER İÇİNE PASSAT A YAPTIKLARI GİBİ. BENCE ESKİSİ DAHA HAVALIYDI :/ :/ :/
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
O değil de bir de şu iç tasarıma el atsalar...Sanırım bu VW bütün parayı dış tasarım+mekanik için bitiriyor iç kısmıda eskisi ile aynı olsun diyip bırakıyorlar
Orjinal yazı sahibi: speed_emre
bugun genesıs vardı kardesım adam devırlı kullandıgım halde 13 lt dedı fabrıka verısıyle aynı tutuyordu araba 0 - 100 sn 7 sn ya super araba cok dolu ya ama 252 mılyar hyundaı ye verılmez yanı araba gıdıyor ama 3.8 motor !!!!
Geçen Hyundaiye gittik şirket aracı için gitmişken Genesise de bakıyım dedim araba gerçekten süper fakat müşteri temsilcisi bayana bu araç cok pahalı alan varmı ? dedim ve gülümsedi biz bu aracı 130 bin liraya kadar bırakıyoruz dedi yani bayiye gittiginizde fiyatda nerdeyse %50 bir düşme oluyor gerçekten çok şaşırdım ...
CC' ye gelince gerçekten şık olmuş daha bir anlam kazanmış ama fiyatıda ona göre olur eminim
Geçen Hyundaiye gittik şirket aracı için gitmişken Genesise de bakıyım dedim araba gerçekten süper fakat müşteri temsilcisi bayana bu araç cok pahalı alan varmı ? dedim ve gülümsedi biz bu aracı 130 bin liraya kadar bırakıyoruz dedi yani bayiye gittiginizde fiyatda nerdeyse %50 bir düşme oluyor gerçekten çok şaşırdım ...
yok artıkkkk yuuuuhhh hakkı zaten onun o yani, a6 bmw 5, merso e varken onun işi ne bu sınıfta
ETMİŞLER İÇİNE PASSAT A YAPTIKLARI GİBİ. BENCE ESKİSİ DAHA HAVALIYDI :/ :/ :/
Aksini düşünüyorum desem.
Hatta insigniaya alternatif olarak bile düşünülebilir.
fırat zevk ve renk işte ne yaparsın insigniayı almadan önce cok bakmıştım bu cc ye ama olmadı yine söylüyorum eskisi dahada havalıydı bence yeni kasa passata hala alısamadı gözüm zaten
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
emınmısın gokhan ya o fıyata verdıklerını gercı ılanda 2010 model vardı 0 km 180 bın ıstıyorlardı pazarlıkta vardı ama bayı o fıyata okadar dusuyorsa sayet nıye okadar yuksek rakam yazıyorlar ozaman o araba ıcın yakında bızım arabalarda oyle olursa sasırmam hıc valla
güzel araç ama yani piyasadaki rakipler karşısında çok güçsüz, bizim arabalar o duruma düşmez inşallah ya, bizim araç dişli bir seçenek çünkü rakipleri arasında
emınmısın gokhan ya o fıyata verdıklerını gercı ılanda 2010 model vardı 0 km 180 bın ıstıyorlardı pazarlıkta vardı ama bayı o fıyata okadar dusuyorsa sayet nıye okadar yuksek rakam yazıyorlar ozaman o araba ıcın yakında bızım arabalarda oyle olursa sasırmam hıc valla
Evet gerçekten öle... Bende şaşırdım bayan öle deyince ama Eğer aracımızın alıcısı varsa ve ciddiyse fiyat baya bir kırılıyor 130 bin liraya kadar bırakabiliyoruz siz liste fiyatına bakmayın demişti gülerek
yok artıkkkk yuuuuhhh hakkı zaten onun o yani, a6 bmw 5, merso e varken onun işi ne bu sınıfta
Belki ABD de belli bir saygınlıgı olabilir fiyatı ve kalitesinden dolayı orda nerdeyse merso bmw lerin aynı sınıftaki araclarından %50-60 daha ucuz . Ama Türkiyede aynı durum olursa merso 250 hyundai de 230 olursa dur bakalım orda derler adama Vergilerimiz sağolsun
Hasan, abim önce Omega aldı sonra Volvo S80, en son bir ay kadar önce bana Hyundai Genesis aldığını söyleyince heralde üşüttü sandım. Sonra incelediğimde Genesis binmek için Amerika lı olmak gerektiğini anladım Bir kaç hafta önce arabayı deneme fırsatım oldu..Böyle bir şey olamaz..gerçekten Amerikan..denemeni tavsiye ederim 300 üstü Mercedesin soft u. Bu arada CC ye gelince..İnsignia nın içi olmamışı yorumum. Passatı hiç becerememişlerdi bari bunda bizim makineye yetişmişler...
Yorum