Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Japon otomobil devi HONDA' da Türkiye' de BRC' yi seçti..
Collapse
X
-
Ynt: Japon otomobil devi HONDA' da Türkiye' de BRC' yi seçti..
ben hala jopon motorlarının lpg ile uyumlu performanstan kaybetmeden sorunsuz çalışacağına inanmıyorum 2.4 accorduma gündelikte kullandığım için araştırmıştım bir ara olurmu acaba diye servislerden honda ustalarından tek duyduğum cevap buna tüp taktıracağın gün sattığın gün olsun demeleriydi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffben hala jopon motorlarının lpg ile uyumlu performanstan kaybetmeden sorunsuz çalışacağına inanmıyorum 2.4 accorduma gündelikte kullandığım için araştırmıştım bir ara olurmu acaba diye servislerden honda ustalarından tek duyduğum cevap buna tüp taktıracağın gün sattığın gün olsun demeleriydi...Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffben hala jopon motorlarının lpg ile uyumlu performanstan kaybetmeden sorunsuz çalışacağına inanmıyorum 2.4 accorduma gündelikte kullandığım için araştırmıştım bir ara olurmu acaba diye servislerden honda ustalarından tek duyduğum cevap buna tüp taktıracağın gün sattığın gün olsun demeleriydi...
Yorum
-
Arkadaşlar benim aracım 2012 civic malum insigniadan ağzım yanınca onu almak zorunda kalmıştım bayiden BRC LPG kiti ile çıktı gayet te iyi şu anda bu lpg anlaşmaları için honda türkiye ile görüştüm adamlar diyorki tamam biz anlaşma yaptık ama henüz bayilerimizle ilgili işlemleri gerçekleştiremedik ve henüz montaja başlamadık başladığımızda da bayiden alınan sıfır arabalara takacağız ve onlar 6 (altı) yıl garantili olacak diyor diğerleri yani sen arabanı almışsın lpg taktırmaya geldin garantisini devam ettirmiyoruz diyor. benim bayide dediki arabanıza lpg taktık 6 yıl 3 yıla düştü ama herhangi bir bayi sizin garantinizi saymıyoruz derse bize söyleyin ya biz alırız arabanızı ya da oradan biz görüşür bir bayiye yönlendiririz dediler... durum bundan ibaret.2012 HONDA CIVIC PREMIUM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffben hala jopon motorlarının lpg ile uyumlu performanstan kaybetmeden sorunsuz çalışacağına inanmıyorum 2.4 accorduma gündelikte kullandığım için araştırmıştım bir ara olurmu acaba diye servislerden honda ustalarından tek duyduğum cevap buna tüp taktıracağın gün sattığın gün olsun demeleriydi...
LPG işi tamamen marka ve bnm için en önemlisi işçiliği. Onlarınkini takan usta işçilik çok önemli bu işte dedi. atiker 2 saatte takıp müşteriye teslim ediyor. Onlar taktirdiğinda 1 gün uğraştılar.. Kaç sene de kulalndılar ne hata ne sorun ne bir ağrıza. doldurdu doldurdu gezdi valla. 170 kuruş yakıyordu...
Hondası olan çoğu arkadaşımın da çok ekonomik. Elbet Performans düşüyor ama ben tüp takılıp da performansı düşmeyen araç grmedim zaten..
Onu sana diyen usta da biraz halt etmiş bence
Yorum
Yorum