vallahi aklıma gelmedi değil de abi, şimdi işin aslı fuarda olan araçlar, zaten piyasada olan araçlardı, ondan pek öyle bir girişimde bulunmadık, zaten araçlardan çok ilgi çeken şeyler vardı fuarda
Elinize sağlık abi güzel bir paylaşım olmuş
Haftaya da benden
Chevrolet Yeni Aveo
Citroen Yeni C3
Peugeot 508 1.6 112 hp benzinli (bir depoyla 1500 küsür km yapan)
Volvo S60
testleri gelecek inşallah Bunlar başvurduklarımdan bana geri dönenler yoksa baya bir yere uğrayacağım
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
tamam kardeşim inşallah volvo ve peugeot biz de inceledik test ettik, ama senin de yorumların güzel olur kardeşim ben 2. kısımı daha anlatmadım, hem biraz heyecan olsun hem de bunu yazarken yoruldum ya
Elinize sağlık abi güzel bir paylaşım olmuş
Haftaya da benden
Chevrolet Yeni Aveo
Citroen Yeni C3
Peugeot 508 1.6 112 hp benzinli (bir depoyla 1500 küsür km yapan)
Volvo S60
testleri gelecek inşallah Bunlar başvurduklarımdan bana geri dönenler yoksa baya bir yere uğrayacağım
Ben senden önce Aveo için atlayayım.
Yeni geldiğinde Ankara Reis'te incelemiştim. Klasik Chevrolet malzeme kalitesine sahip, ama ön tasarımı canlı canlı çok şık duran bir araç. Sadece biraz arkası garip, çok küt duruyor. Fiyatını da göz önünde bulundurunca, pek bir kötü yana sahip olmayan sadece, öğrenci aracı. Arabayı görür görmez, babama alması için yalvardığım ama ikna edemediğim bir araç
evet onu farkettim, güzel bir özellik, ds4'de öyleydi gel gör ki araba kofti çıktı ya güzel araç kardeşim bi lpg valla tam öğrenci aracı 15 kuruş yakar
Yalnız bişey sormak istiyorum bu ix35 in iç malzemesi nasıl? içeri ses alımı fln fln bunlar hakkında bilginiz var mı acaba? Hyundai otoriteler tarafından kabul edldi diyorsunuz da ne bileyim abi hyundai yani insan kaza yapsa mazallah kurtulur mu bilmem...
Yalnız bişey sormak istiyorum bu ix35 in iç malzemesi nasıl? içeri ses alımı fln fln bunlar hakkında bilginiz var mı acaba? Hyundai otoriteler tarafından kabul edldi diyorsunuz da ne bileyim abi hyundai yani insan kaza yapsa mazallah kurtulur mu bilmem...
hyundai de euro ncapten 5 yıldızlı araçlara sahip
http://www.euroncap.com/results/hyundai.aspx burdan görülebilir, yanlış anlaşılmasın hyundai fanatiği filan değilim, sadece bazı markalar da artık değerlendi, zaten piyasada kötü araç da yok, daha iyi araç var ix35 iç mekan kalitesi iç mekan görünüşü, tuşları oturma alanı, cam tavanın getirdiği ferahlık hissi ile çok şekil bir araç, malzeme görünümü kaliteli, fakat iç mekan malzeme kalitesi yumuşak oluşu nedeniyle tıkırtı yapacak bir araç değil... rüzgar sesi alabilir, çünkü yapısı çok yüksek, hyundai accent bile sesi içeri almıyordu, zannetmem ki ix35 alsın, bu araçla uzun dönem testi yapmak lazım, neler yaptığını görmek için...
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Inceleme ve yazi icin tesekkurler.
Ben bir solukta okudum.
Ikinci bolumu fazla geciktirme, konu kopmasin
Orjinal yazı sahibi: skydroll
Paylasim icin tesekkurler kardesim...
Emegine eline ayagina saglik....
çok teşekkür ederim, inşallah bugün kalan bölümü de yazacağım
Yorum