Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni M5

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni M5

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    volkan sen şahini bile yaparsın 150 hp sana güveniyorum
    modifiyesiz araba yok benim için ferraride alsam oynarım sağıyla soluyla illaki emrecim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

ben biliyorum seni volkan acaba küçükken bisiklete ne gibi modifiye yapıyordun merak ettim haha haha haha
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        ben biliyorum seni volkan acaba küçükken bisiklete ne gibi modifiye yapıyordun merak ettim haha haha haha
        ihihi haha

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

bisikletin de dişlilerini büyütüyordur Volkan abim, ya da motor takmıştır bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            bisikletin de dişlilerini büyütüyordur Volkan abim, ya da motor takmıştır bence
            80 li yılarda bmx marka bisikletim vardı her türlü akrobasiyi yapıyordum ve bütün samimiyemitle söylüyorum nasıl daha hızlı gider diye düşünüp duruyordum zincirine bol bol yağ sürerdim daha iyi kaysın diye sonrada zincir atar dururdu

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

10 numara diye bi tabir varya herhalde bu arabayı görmüş herif ordan çıkartmış
              Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                Arkadaslar pist ortalamasi 25 lt idi bir yerde okudugum kadari ile
                O da onundeki rehberi takip ederek giderken yakalanan deger bence daha da ustu vardir

Benim kafamdaki soru 100 kmh bu 7 de olsun
                Biz 3 den asilalim 200 ilk kim gelir

Yakit tuketimi konusunda 9.9 lt fantezi ama sabit 200 kmh giderken bizden cok yakmaz gibi geliyor

Atmosferik motorlardan sonra V8 turbo tam muscle sesi cikariyor hosuma gitti
                Cigliklar sadece Ferrariye kaldi
                O da simdilik
                ben bu arabanın 507 lik 2005 modeliğiyle test yaptık gırgırına ,öyle bir geçmiştiki beni anlatamam yanımdan uzadı gitmişti hakan öyle bir arabamız olcak bide turbo oynama şansımızda var her türlü 650 bg yapardık , olurdu sana 4 kapılı yer uçağı
                Volkan aynen katiliyorum hani biz 200-250 temposu ile takilirken genel trafikten farkli boyuttaymis gibi hissediyoruz ya bu M makinalari da apayri boyut

Bu sabah Bursa dan ciktim yurtdisina gitmek uzere
                Cevre yolunda 130 ile takilirken Valide ile telefondatim
                Yanimdan E46 kasa sadece 343(!) beygirlik M3 gecti

Ben de vedalasmayi erken kestim direk 3-4-5 220 bulduk sansima ondeki kamyonlarin azizli ule elemani yakaladim

Bu tabi ki beklemiyordu beni gormesi ile zart sag kacti 110 civari 3 vitesteyim
                Haddimi bilerek asildim bir anda benim canavar ciglik atmaya basladi
                Meger eleman vites kucultup 3 dedir diye umuyorum bir uzamaya basladi ben duruyorum o sanki 1-2-3 gidiyor

Huy dedim bira bekledi beni 200 gibi geldim arkasina 4 de bir kez daha asildi o sanki 100 de hizlaniyor
                Ben ilk defa 4 de 212 gordum dwvir kesici falan adam yOk oldu

Acilen 2.0 turbo alip senin ile cipleyip 300 hp gormemiz lazim
                Saka bir yana M lerden uzak duralim
                Makarasina bile yanasmam insani canavardan sogutuyorlat

Yorum

opc bile zor yani işi m3 le.. eski kasa bile osla zaten yeniler 420 hp

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Aynen Zafer bu guzel (!) tecrubemi uye etkinliklerinde de paylastim

Yorum

İşleniyor...
                    X