ben biliyorum seni volkan acaba küçükken bisiklete ne gibi modifiye yapıyordun merak ettim haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bisikletin de dişlilerini büyütüyordur Volkan abim, ya da motor takmıştır bence
80 li yılarda bmx marka bisikletim vardı her türlü akrobasiyi yapıyordum ve bütün samimiyemitle söylüyorum nasıl daha hızlı gider diye düşünüp duruyordum zincirine bol bol yağ sürerdim daha iyi kaysın diye sonrada zincir atar dururdu
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Arkadaslar pist ortalamasi 25 lt idi bir yerde okudugum kadari ile
O da onundeki rehberi takip ederek giderken yakalanan deger bence daha da ustu vardir
Benim kafamdaki soru 100 kmh bu 7 de olsun
Biz 3 den asilalim 200 ilk kim gelir
Yakit tuketimi konusunda 9.9 lt fantezi ama sabit 200 kmh giderken bizden cok yakmaz gibi geliyor
Atmosferik motorlardan sonra V8 turbo tam muscle sesi cikariyor hosuma gitti
Cigliklar sadece Ferrariye kaldi
O da simdilik
ben bu arabanın 507 lik 2005 modeliğiyle test yaptık gırgırına ,öyle bir geçmiştiki beni anlatamam yanımdan uzadı gitmişti hakan öyle bir arabamız olcak bide turbo oynama şansımızda var her türlü 650 bg yapardık , olurdu sana 4 kapılı yer uçağı
Volkan aynen katiliyorum hani biz 200-250 temposu ile takilirken genel trafikten farkli boyuttaymis gibi hissediyoruz ya bu M makinalari da apayri boyut
Bu sabah Bursa dan ciktim yurtdisina gitmek uzere
Cevre yolunda 130 ile takilirken Valide ile telefondatim
Yanimdan E46 kasa sadece 343(!) beygirlik M3 gecti
Ben de vedalasmayi erken kestim direk 3-4-5 220 bulduk sansima ondeki kamyonlarin azizli ule elemani yakaladim
Bu tabi ki beklemiyordu beni gormesi ile zart sag kacti 110 civari 3 vitesteyim
Haddimi bilerek asildim bir anda benim canavar ciglik atmaya basladi
Meger eleman vites kucultup 3 dedir diye umuyorum bir uzamaya basladi ben duruyorum o sanki 1-2-3 gidiyor
Huy dedim bira bekledi beni 200 gibi geldim arkasina 4 de bir kez daha asildi o sanki 100 de hizlaniyor
Ben ilk defa 4 de 212 gordum dwvir kesici falan adam yOk oldu
Acilen 2.0 turbo alip senin ile cipleyip 300 hp gormemiz lazim
Saka bir yana M lerden uzak duralim
Makarasina bile yanasmam insani canavardan sogutuyorlat
Yorum