Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Corsa seçimi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Corsa seçimi

O zaman aralık 10 u bekleyeyım uyarı ıcın teşekkürler Yiğit bey Bende bu 24 ay sıfır faız olayından yararlanmak ıcın yarın hemen gıdıcektım. Fakat onuda uzatacaklarmıs herhalde aralık sonuna.
    paTRiot Benim aklımdan geçen dizel modelleri fakat 1.2 ye ben binsem zaten kendı basıma yeterım galıba ondan uzak duralım color edıtıonlar eglencelı bayagı evet. Bu sınıf bır araca dusmekte hanıma bırakacagım ıcın o yuzden. bır 4 5 sene fılan perfomans konfor vs peşinde olmayacak gıbıyım. ınsıgnanın ucretının bır kısmı yatırım amaclı gıdecek gerı kalanıylada ustunu sekıllendırıp ufak bır araba almak nıyetım bakalım. Bıraz bıneyım bakalım bu yavrucaklar nasıl hangısı guzel gelecek
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

yeni aveo sedan dizel gayet uygun bence tipide iyi http://www.chevrolet.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/ fiyatlarida idare eder.saygilar
      '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
      '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

çok geçmiş olsun Ömür bey. böyle seref...ler bizim bu arabaları çakıl taşı verip aldığımızı sanıyorlar. bence insigniayı satmayın sehir içine uygun fiyatlı bir araba alın. insigniayada çekin bırandayı dursun.ben öle yaptım.siz şimdi arabayı satarak o şeref...in amacına ulaşmasını sağlayacaksınız.böle insanlar var diye biz araba zevkimizden mi olucaz.
        gerçekten çok kızdım.varsa bir problemin arabanın muhattabına git.arabadan ne istiyon.150-200 milyarlık bir bmw veya merso değilki.demekki öle bir arabanız olsa bunlar benzin döküp yakacaklar.
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Aveo hatchback bayağı hoşuma gitti yahu Direksiyon filanda bizimkiyle aynı gıbı
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
            çok geçmiş olsun Ömür bey. böyle seref...ler bizim bu arabaları çakıl taşı verip aldığımızı sanıyorlar. bence insigniayı satmayın sehir içine uygun fiyatlı bir araba alın. insigniayada çekin bırandayı dursun.ben öle yaptım.siz şimdi arabayı satarak o şeref...in amacına ulaşmasını sağlayacaksınız.böle insanlar var diye biz araba zevkimizden mi olucaz.
            gerçekten çok kızdım.varsa bir problemin arabanın muhattabına git.arabadan ne istiyon.150-200 milyarlık bir bmw veya merso değilki.demekki öle bir arabanız olsa bunlar benzin döküp yakacaklar.
            bende satmak istemıyorum fakat gelecege dair planlarda İnsignia lüks kaçacak bana . zaten asistanlıga geçiş yaptıgımda satmayı planlıyordum şimdi birde bazı bırıkımlerle bırlestırıp ev alma planıda ortaya cıktı. Birde tabi mevcut kosullardaki insigniaya bınememe eksiside tuz bıber oluyor. Ocaktan beri ağzımın tadı yok arabama ısınamadım bıle. İleride İnsigniayı elbet tekrar alacagım zaten bu alacagım arabayıda esıme bırakırım dıye dusunuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
              Orjinal yazı sahibi: ekemenli
              bende satmak istemıyorum fakat gelecege dair planlarda İnsignia lüks kaçacak bana . zaten asistanlıga geçiş yaptıgımda satmayı planlıyordum şimdi birde bazı bırıkımlerle bırlestırıp ev alma planıda ortaya cıktı. Birde tabi mevcut kosullardaki insigniaya bınememe eksiside tuz bıber oluyor. Ocaktan beri ağzımın tadı yok arabama ısınamadım bıle. İleride İnsigniayı elbet tekrar alacagım zaten bu alacagım arabayıda esıme bırakırım dıye dusunuyorum
              kendinize göre haklı gerekçeleriniz var. Allah gönlünüze göre versin. tekrardan geçmiş olsun...
              2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

gel abi Fiesta'yı boşver ikimizde Corsa'cı olalım bende C kasa 1.3 CDTI düşünmeye başladım ama bir yanda turbo dizel+ekonomi diğer yanda konfor+donanım Vectra'dan vazgeçmek zor olacak :/
                InsigniaTEAM

Yorum

kesinlikle fiesta derim.fiyat pahalı olmasa astra tutkumdan vazgeçip alıcaktım fiesta ama hem kucuk hem fiyat fazla hemde alt sınıfta olunca astra geleneğini bozmadım.

Yorum

tavsiye edrim babama almıştım tdcıtitanyum x paketi ama insigniadan inince oyuncak araba gibi gelecek ama eşiniz için paha biçilemez 24 ay 0 faiz 31 aralıka kadar devam edcek 10 aralıkta fiyat düşümü olacak birde fiesta almayı düşünürsen eğer almadan önce fiyat al bensana daha ucuzunu almanda yardımcı olurum ve istediğin bayiye göndeririz
                    2015 leon fr

Yorum

Teşekkürler bilgiler için. Sabahleyın konyadan bır fıyat aldım x paket + plus paket 43000 tl olarak. O zaman ayın 10nundan sonra ben sizle iletişime geçeyim Yiğit bey %90 fiesta alacagım gibi.

Yorum

hayırlı olsun Ömür abi, ben de küçük arabalarda fiestayı beğeniyorum, güzel bir araç... hayırlısı olsun abi, bende konyadayım bu arada, konyadan almaya karar verirsen, görüşelim abi, tanışmış oluruz hem...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          gel abi Fiesta'yı boşver ikimizde Corsa'cı olalım bende C kasa 1.3 CDTI düşünmeye başladım ama bir yanda turbo dizel+ekonomi diğer yanda konfor+donanım Vectra'dan vazgeçmek zor olacak :/
                          O zaman Dizel Vectra B düşün Çağrı sen.
                          2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                          2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Pire için yorgan yakma Bir şapşal yüzünden zarar edip çok kaliteli bir aracı satmanı önermem. Tekme atan kendine, başarısızlığı ömür boyu sürecek diye atmış. onun öyle bir arabası hiç olmayacak. ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
                              Orjinal yazı sahibi: cagri
                              O zaman Dizel Vectra B düşün Çağrı sen.
                              Yok ya 2.el eski model arabadan mümkün olduğunca uzak duracağım bundan sonra sırf model yükseltmek için Corsa C düşünüyorum, 2004 2005 daha iyi olur. Motoru temiz ve bakımlı benzinli Vectra bile illallah dedirtti ki dizel Vectra B'ye dönüpte bakmam
                              Bizim arabanın motoru temiz dedim, şanzuman sorun oldu..

Ömür abi haberin var mı bilmiyorum ama yılbaşından sonra döviz kuru ayarlamasından dolayı ciddi zam gelecek diye duydum, yılbaşından önce al istersen
                              InsigniaTEAM

Yorum

Corsa 1.3 95 start stop alıcam sanırım

Yorum

İşleniyor...
                                X