Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu nasıl bir pick up'tır yaaa :S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bu nasıl bir pick up'tır yaaa :S

Orjinal yazı sahibi: Sensation
    Gerenk yok

valla uğurcum ne yalan söyleyeyim imkanım olsa alır binerim, he büyük şehirde yaşasam binmem de çeşme zaten kışın boş, rahat rahat binerim emre abinin dediği gibi parlatır parlatır bakarım da

Yorum

abi Allah korusun bı yayaya çarptığını düşünsene bunla
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yok bununla uzun yol yapıcan taksilere yaptıkları gibi kamyon filan sıkıştıramaz
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

bence bunun sadece 1 tane mantıklı kullanım alanı var, dorse çekmek için
          Amerika'da bu kültür zaten var, f650'nin yarısı kadar olan f350 kamyonetle bile dorse çekebiliyorlar.
          zaten bir tır kafasının fiyatı eminim bu kadar vardır hatta daha pahalıdır, daha hafif yükler için tır yerine bunlar kullanılabilir.
          mesela west coast customs'da var dediğim gibi bir tır, özel dorsesi var arkaya arabaları yüklüyorlar. buda başka bir tarz, onların yaptığı işi yapıyor olsaydım bende düşünürdüm

bu International'larda çok hoşuma gidiyor, her alana uygun arka kısmı var. yanlış hatırlamıyorsam ambulans olanı bile vardı

[img width=1024]http://static.panoramio.com/photos/original/19770186.jpg[/img]
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
            abi Allah korusun bı yayaya çarptığını düşünsene bunla
            çeşme'de kışın pek yaya dolaşmıyor

Orjinal yazı sahibi: ulas79
            yok bununla uzun yol yapıcan taksilere yaptıkları gibi kamyon filan sıkıştıramaz

uzun yol hakkaten çok zevkli olur, kamyon sıkıştırmasından ziyade süspansiyon konforu yolda gidişi filan süper olur çağrı kardeşim, dorse filan tabii ki mantıklı ama Tr de bu kültür yok buna ancak karavan bağlarsın TR de ayrıca da dorse çekecek kadar da güçlü zaten, bunu alır lojistik işine de girebilirsin

Orjinal yazı sahibi: cagri
            bu International'larda çok hoşuma gidiyor, her alana uygun arka kısmı var. yanlış hatırlamıyorsam ambulans olanı bile vardı

[img width=1024]http://static.panoramio.com/photos/original/19770186.jpg[/img]

zaten çağrıcım en büyük pick up international olarak geçiyor ama bu saydıkların international'e özel değil, f650 için de bir ton çalışma var... ford abd sitesinden baktım f650 mitsubishi canter, kia bongo gibi bir kamyonet, kasasız olarak satılıyor bu araçları ford üretmiyor dediğin west coast customs gibi firmalar bu hallere getiriyor, f650'den de her türlü aracı çıkarabilirsin benim ilgimi çeken 6 kapılı çok yüksek olmayan bir model var eksoza da dikkat edelim :

alcak olsam bunu alırdım, bu ilgimi çok çekti

Yorum

International'lar fabrikasyon böyle
              InsigniaTEAM

Yorum

evet dün baya bir configure ettim international durastarı

Yorum

İlk resimdeki Ford dan gördüm bugün odak arka tarAfta 35 plakalıydi ne bicim bir araç o ya
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

abi zaten izmirde 1 tane var onun resmini de koymuştum

Yorum

Görülmüyor fotolar aksam bilgisayardan bakayım arkasına birde römork takmış aranın kendisi kadar
                      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

anladım abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                          İlk resimdeki Ford dan gördüm bugün odak arka tarAfta 35 plakalıydi ne bicim bir araç o ya
                          bu ne şans abi ya
                          InsigniaTEAM

Yorum

Valla baktım baktım benden 2 tane üst üste koysak anca kaça basıyor lan bu diye göstergeye kafa uzatma şansımız var foto cekicektimde kablo derdinde oldugum için uğraşmadım

Yorum

fizik kurallarına göre çok hızlı gidemez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                                Türkiyede var 1 tane oda izmirdeydi zaten 35 plaka başka yok bu kamyondan Türkiyedeki tek aracı görmüşsünüz.
                                [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

İşleniyor...
                                X