Yeni araç alacagım dizel olarak yeni astra dusunuyorum 1.3 95 hp,performansı nasıl acaba hıc kullanan var mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Astra dizel hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Astra dizel hakkında
İnsignia ile yokusu cikamamissa hicbir aracla cikamaz. haha haha sadece vitesi dogru ayarlayamaistir arkadas.golfun performansi daha iyi ancak golf hem daha pahali hem daha cirkin hem de donanimsiz bir arac.artik cok siradan kaliyor golf.yani ilgi cekiciligi sifir.
Yorum
-
Anlamadığım konu şu her araç hemen her yokuşta çıkar. Nedenine gelince, bu araçları yapan mühendisler salak değiller. Bu tarz yorumlarla bu araçları üreten markalara şunu söylemiş oluyorsunuz. Siz bu işi bilmiyorsunuz. Ben bu işi sizden iyi biliyorum demiş oluyorsunuz. Eğer arkadaşınız 1.6 115hp insignia ile bile çıkamadığı bir yokuş var ise o onun şoför olmadığının göstergesidir. Lütfen yazdıklarımı kişisel algılamayın. Bu tarz yorumlar gerçekten çok oluyor. Hiç bir marka babamın markası değil. Savunacak değilim. Fakat bir markayada kendi suçumuzu sıvamak etik olmuyor.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
1.3 astra j kullanıcısıyım
arka koltukları yaslayıp aracı ağzına kadar doldurdum ve karadenizin yaylarında dik yokuşları çıktım
bu araç performans aracı değil daha çok ekonomi aracı ama araç çekmez gitmez diyen arkadaşlara katılmıyorum
1.3 motordan yarış performansı beklemeyeksin eğer diğer araçlarla kapışırım diye alıyorsanız gidip 140, 180 hp lik araç alıcaksınız
ama günlük kullanımda, uzun yolda çok ideal bir araç
Yorum
-
Yokus cikamamanin bir diger olasi sebebi yakit kalitesi de olabilir.
Tam guc istendiginde fakir karisim denk gelirse duz yolda arac tekler
Dolayisi ile yokusta stop edebilir
Golf kalite , konfor (dsg) performans ve ikinci el acisindan daha iyi arac ama
Diger arkadaslarin soyledigi tum eksileri de sahip
Yorum
-
Medren bey amacım kişsel bir polemik yaratmak değil. Ayrıca 1.3 motor bana göre yeterlidir. Sizin için yeterli olmayabilir. Buda bir durumdur. Bunu en iyi anlamanın yolu gidip alacağınız veya almak istediğiniz aracı test etmektir. Test etmediğiniz müddetçe biz burada 1.3 altın desek yalan olur.
Bu konu bizleri neden bu kadar tepkili yapıyor biiyor musunuz?
Örneğin bir yıkamacıdasınız. Başka bir müşteri sizin aracın başına geliyor. İçini dışını inceliyor. Sonra motorunu soruyor. 1.3 dizel diyince uzman olup yok arkadaş bu araba nasıl hareket ediyomuş, vs... tarzında ahkam kesmeye başlıyor. O sırada siz motorunuz için ne söylerseniz söyleyin uzmanımız 1 kere bir kullanmadığı aracı o kadar iyi tanıyor ki sanırsınız o aracın sahibi ve size kendi aracını kötülüyor. Altındaki araçta 1.6 atmosferik bir araç oldumu açıkçası benim sözüm şu oluyor. Hadi yanyana istediğin bir rampaya sürelim aracı oluyor. Kim kimin tozunu yutacak görmesi için.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
bizde var 1.3 sport donanım... arabada ara hızlanma ve kalkış biraz zayıf ama hızını alınca çok rahat 200 ü görüyor... ben onu almadan önce kendi segmentinde bütün araçları gezdim... golf,leon,megane v.s iç mekanda kusura bakmayın ama bence golften bile iyiydi... tek eksiği otomatiği yok ve 1.3 olması.. 1.3 de biz gibi beklentisi yüksek olanları tatmin etmez, normal kullanıcılar için iyi..F30 Sport+
Yorum
-
hocam bu olay benm başımada geldi insignia arabamla bı şirkette tanıdıgım vardı yanına gıttımm yenı almıştım adam dedıkı 1.6 bu arabayı nasıl hareket ettırıyor buyur bın gorelım dedı sonra şaştı kaldı haklısınız yani peki şöyle soruyum bu ınsıgnıadakı karakterıstık hatalar(ruzgar sesı,balata problemı) astradada mevcut mu ?
Yorum
Yorum