Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive MCP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Citroen C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive MCP

Kocum ben easytronicle kiyaslamiyorum.easytronic sorunlu olabilir ancak gecisleri bile daha iyidir....

Yorum

Bu arada senin aractan sonra gisip bir. Auto6 r liyi kullan sninkini mum yaka yaka ararsin....bu araclarin bircok seyini dergiler ovmus ancak basliklarinda bile sanziman fakiri diye yqziyor.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Ben yanlis anlasilmasin ama auto6 r kadar kotu bir sanziman gormedim........kullanirken azicik yuklensen direksiyona kadar hareket edip koltuga geri gidiyorsun.....
        Abi çok abartıyorsun bea =) Easytronic'ten de mi kötü allah aşkına... Ben zamanında araba alırken CDTI Astra Easytronic ve 308 Hdi Auto6R arasında kaldım iki kere teste çıktım iki araç ilede, özellikle şanzıman farkları için : iki aracıda aynı güzergahta kullandım üstelik Peugeot'u TEKOTO Eskişehir yolunda, Astra'yıda Yine Ümitköy'deki Opel bayiinde... Çok bariz Easytronic acayip sarsıntılı ve küt küt vuruyordu Auto6R ye göre, ayrıca 1.3 olmasıda ayrı bir perf. düşüklüğü idi...

Yorum

Bu arada benimkide Auto6R =)

Yorum

Ben dana snu soyleyeyim berkercim eadytronic gercekten kotu bir sanziman onda hem fikiriz.ancak su donemde son cikan sanzimanlara bakarsan bence en kotusu auto6 r.ha bu sadece benim degil referans sayilabilecek ana dergilerin soyledigi birsey. Ya bu ayki ya da bir omceki ay ki dort tane derginin c4 testlerini bir okuyun bakalim. Be. Hepsini hafta hafta ay ay okurum.ve yeni arabalro da gider test ederim.son zamanlarda kullandigim e kotu sanzimanli araba 3008 di..... B da ortak sanzimana sahip...

Yorum

Ayrica snu soyleyeyim edc ve dsg var iken digerleri sanziman degil.bunlara powershifti de ekleyelm.....

Yorum

konuyu açan arkadaş arazi oldu bu arada

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Abicim şimdi şanzıman iyi - kötü ama neye göre kime göre... Şimdi bu bahsettiğimiz şanzıman kuru kavramalı - ve tek baskılı bir şanzıman... BİLDİĞİN manuel aslında... Tek farkı debriyajı APTAL bir robot yapıyor =) Hal böyle olunca vites geçişlerinde, önce gaz kesiyor, değiştiriyor, tekrar gaz veriyor ve bunu siz ummadığınız zaman yapınca siz ileri geri savruluyorsunuz - eylemsizlik ilkesi =)

Birde şu var, elbette bir DSG , EDC ya da Powershift değil =) Onlarla kıyaslamak İnsignia ile S serisini kıyaslamak gibi olur... Ancak bu şanzımana alışmak çok kolay, sizi hiç sıkıntıda bırakmıyor =) Tek ihtiyacınız 1000 km araç sizi siz aracı anlayacaksınız... =)

Yorum

Kocum herseyi guzel yazmissinda benseyi anlayamadim dsg edc ve powershifti kiyaslamak abes demissin de bunkar hep ayni segmentteki arabalarin sanzimanlari .bu nedenle bnun nersei abes.aakadas ayn paraya edcli dsg li ve powershiftli ayni si if bir araci alabiliyor.bu nedenle bu kiyaslama cok normal ve olmasi gereken bir kiyaslama.yani ben kesinlikle 60000 liraya auto6 r li bir araba degil dsgli powershlftli veya edcli bir araba alirim haha haha haha

Yorum

Bu arada Berkerim umarim alinmiyordundur.burada fikir telakksinde bulunuyoruz.sen benim kardesimsin ben senin abin.uzulurden beni de uzersin ....ok?

Yorum

MCP ile auto6r aynı şanzuman mı? Şaşırmamı maruz görün. Auto6r için çok sarsıntılı olduğu söyleniyor. Ama MCP'nin 2. vites harici neredeyse hissedilmediğinden bahsediliyor.
                        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

koçum koçum diyorsunya kaçırdın ne güzel teknik bilgisi var yazıyordu

Yorum

Hahahaha =) Olayı büyütmeye gerenk yok, alırım anahtarınızı =) rampada geliniz =)) bi fites değiştirem de görün =)

Yorum

))

Yorum

C4'ünde, Focus'unda alayına ne bu fiyatlar böyle 60-70bin, az daha ekle Focus yerine Insignia 2.0 CDTI al bari abi uçmuşlar iyice

Berker otomatikleştirilmiş manuel şanzımanın iyisi mi olurmuş ya oleyy o tür şanzımanların alayı çöp bence, ne otomatiğin konforu nede manuelin keyfi var ya ihihi
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X