Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Citroen C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive MCP

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Citroen C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive MCP

Arkadaşlar Corsayı sattıktan sonra alacak araç aramaya başladım. Şu an donanım + motor + ekonomi + tasarım olarak en uygun ve f/p oranı iyi düşündüğüm bir araç almak istiyorum. Bunlar devreye girdiği zaman karşıma Citroen C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive MCP bu araç çıkıyor. Bu aracı Navigasyon ve cam tavan opsiyonu ile almayı düşünüyorum. 60000TL gibi bir rakama alabilirim diye düşünüyorum. Sizce nasıl?

Donanım ve Teknik listesi linktedir

2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
    2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Ynt: Citroen C4 1.6 e-HDI 112HP Exclusive MCP

sadece motor var, ben dizel astra almadan önce çok baktım... kısacası sadece motor var...
    F30 Sport+

Yorum

kusura bakma ama asrta dizel dururken o fiyata o araba yazık olur parana konuya markacılıkla girmedim ben opelci değilim insigniam var...ama o segmentte kasa olsun spor görünüm donanım karizma asrtarada var... benim kayınçomda var dr akrabam var onda var dizel ...çok tuttu bu kasa 2 ci elide sağlamdır umarım hayırlısı olsun yinede

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

astrada dizel+otomatik seçeneği olsa tamam gidip yarın hemen alacam. Ama malesef yok. Opel bayileri otomatik seçeneğinin önümüzdeki dönemde gelmeyeceğini söylüyorlar.
        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)

Yorum

citröen için bi kere 60 bin çok fazla para helde bu c4 ise... hadi c5 olsa amenna... c4 düşünüyorsanız demekki tip kaygısı çok yok onun yerine full megane 3 bakın derim edc süper bi şanzımandır... ayrıca bence renault daha kaliteli citröenden..
          F30 Sport+

Yorum

Bu arada. C4 mcp tam bir otmatik vites felaketi.igrenc bir otomatik vites her kullanan ve butun dergiler otomatik vitesi yerin dibine sokuyor haberiniz olsun.

Yorum

test yapmadan almam zaten oda var
              fakat benim okuduğum yerdeki testte ise tam tersine MCP'den övgü ile bahsedilmiş. KAynak ise www.arabam.com
              Ama içimde tereddütlerde yok değil.

Yorum

Bence de gokahn kardesim dedigi arac kesinlikle degerlendirmeye alinmali.baska bir ve bence en basarili secenek focus powershift.anacak focusun sedani fena degil yoksa hatcback cok kotu...

Yorum

fordlarda inanılmaz yol sesi olur benden demesi... megane 3 ü ben beğenmiş olsaydım kesinlikle alırdım hem sessiz hem dizel hem iç mekanda sessiz hemde edc varr..
                  F30 Sport+

Yorum

110 hp lik motoru ve MCP - AUto6R şanzımanı 52 bin km'dir kullanıyorum... Tamamen sorunsuz uyumlu motor ve şanzıman... Yeni C4 ayrıca oldukça şık... Focus olmuş 70bin TL mantıklı bir seçim C4...

Yorum

Benim referanslarim autocar otohaber ve auto moto show .b dergilerin ortak gorusu gercekten cok kotu bir sanziman oldugu performansi cok kotu etkildegi yonnda .zaten sanzimani fransizlarda sadece renault yapabiliyor.eski kasa meganin bile otomatik sanzimani peugeoutnun son sanzimani dan kat kat iyi.ben 3008 kullandim boyle bir sanziman 1970 lerde yoktu.surekl hir yigilma surekli koltukta ileri geri.ayni sanziman bunlar mcp ile......

Yorum

Berkercim senin arabanin sanziman benim bildigim auto6rdan farkli degil mi

Yorum

çok haklısıın gökhan sana şunu diim bende megan 2 vardı sedan aracın seriliğini sessizliğini hiç bir arabamda bulamadım ml 270 cdi iyle ne kapışmıştım altın oluk blksir arasında benzinliğe anca ulaşmıştım bir abide burda megan 2 vardı sattı ford focus aldı bin pişman içeri ses alma olayı çok fazla ama yeni kasalarda bu nasıl bilgim yok tabi meganda ne durumda bir sey diyemem ama şu güzelim kasa varken bir cosmo afl sanruf 18 jant beyaz offff

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Benim referanslarim autocar otohaber ve auto moto show .b dergilerin ortak gorusu gercekten cok kotu bir sanziman oldugu performansi cok kotu etkildegi yonnda .zaten sanzimani fransizlarda sadece renault yapabiliyor.eski kasa meganin bile otomatik sanzimani peugeoutnun son sanzimani dan kat kat iyi.ben 3008 kullandim boyle bir sanziman 1970 lerde yoktu.surekl hir yigilma surekli koltukta ileri geri.ayni sanziman bunlar mcp ile......
                            Utku abi easytronikten çok daha iyi bir şanzıman olduğu bir gerçek ama... Söz gelimi TEK kavramalı KURU TİP şanzımanların belli bir karakteri var =)

Yorum

Ben yanlis anlasilmasin ama auto6 r kadar kotu bir sanziman gormedim........kullanirken azicik yuklensen direksiyona kadar hareket edip koltuga geri gidiyorsun.....

Yorum

İşleniyor...
                              X