Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SUV alacak olsaydınız ?
Collapse
X
-
Ynt: SUV alacak olsaydınız ?
Biraz yüksek olması iyi ya. en azından benden uzun olsun araba crossover tarzındakı araclar biraz ezik gelıyor bana nedense. ne bıleyım ne oldugu bellı degıl arabanın2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SensationOrjinal yazı sahibi: HasanMitsubishi ASX ler nasıl acaba bilen var mı?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Nitronun Plastigi tofasin Plastigi Gibi bisey,Tipi de cOk kut duruyor acikcasi kalkislarda on havaya megilli frenlemelrdede One cokuyor araba Yani virajlarda vs bir toureag bir q7 Gibi oturakli degilAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
kesinlikle dodge nitro alırdım.http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3237754 buda güzel bir örneği.
Yorum
-
Vergiyi dert etmezseniz 2005 model Infiniti FX35 derim (LPG'li). Tam araştırmadım ama belki kasko indirimi ile vergiyi bi alt dönemden verebilirsiniz. O fiyata alınabilecek en gösterişli, en donanımlı ve performanslı jip diyebilirim. Büyüleyici egzos sesinden bahsetmiyorum bile =)
Saygılarımla ...
Yorum
Yorum