70000 tl ye kadar hangi aracı tercıh ederdınız ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SUV alacak olsaydınız ?
Collapse
X
-
Ynt: SUV alacak olsaydınız ?
Ömür abi fiyatı azıcık daha çıkacak olursa Ford Kuga diyebilirim.Kullanmadım bir arkadaşımda dizel var fena değil gibi gözüküyor.
Ablamda Yeni Kia Sportage 1.6 135Hp olan var rengi Turuncu oldukça dikkat çekici ama çok performans aramamak lazım bizim araçlardan farklı yakmıyor.Ama tasarım olarak güzel fiyat da 55.000Tl idi sanırım.Bunun dizeli de var 80 bin civarında2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Dodge Nitrolar çok hosuma gıdıyor benım. Aslında range roverda gozum fakat bu fıyata 2003 2002 ler fılan var. gercı o kasalarda hosuma gıdıyor benım
ford kuga fılan tipsiz araba ya2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosDodge Nitrolar çok hosuma gıdıyor benım. Aslında range roverda gozum fakat bu fıyata 2003 2002 ler fılan var. gercı o kasalarda hosuma gıdıyor benım
ford kuga fılan tipsiz araba ya
Antara'da da AFL varmış o yüzden tercih edilebilir(fiyat uygun mu bilmiyorum) ama tip yok arabada.
Qashqai hiç sevmem nedense ama bir alternatif tabi.
Son olarak da Tiguan çok hoşuma gidiyor dış tasarım ama içi başarılı değil, 1.4 TSI motorlarda otomatik yok ve çok yakar gibi duruyor ama 2. el 2.0 TDI düşünülebilirSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosPüh rezil. İnsan bir captivayı önerir yahuSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosDeğişelim dedim dün babama captivayla benım arabayıSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Dünden razı o olur dedı hemende. Benzınıyle başa cıkamaz onun ona 130luk lazım
Kalıplı arabalara bakıyorumda chevrolet tahoe çok canavar bır arabaymıs. infitylerde cok zıpcıktı bır arac. bayagı guzel aslında.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
ix35 kullandım şehirlerarası 2.0crdi 184bg 6ileri otomatik harika bir araç
yol tutuş,performans,donanım harika bir araçtı.
sportage ile aynı araç zaten motor,şaşi,özellikler
Orjinal yazı sahibi: HasanOrjinal yazı sahibi: iatrosDeğişelim dedim dün babama captivayla benım arabayı
Yorum
-
dodge nitro incelemesi. http://www.arabam.com/Test/Dodge-Nitro-28-CRD/Detay-4682011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum