Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nissan juke

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nissan juke

Arkadaşlar bilgisi olan var mı nasıl bir araç biraz bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum

Ynt: Nissan juke

güzel çok tarz bir araç, trafikte gözler üzerinizde oluyor.. çok yakın bir ablam kullanıyor, oldukça memnun, 1.5dci motoru ise ekonomik ve tatmin edici bir performansa sahip..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Micranın Jipe benzetilmeye çalışılmış hali

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet öyle ama okadar da küçük değil hatta geniş bile sayılabilir, iç tasarımı diğer nissan modelleriyle kılaylanamıyacak kadar sportif ve şık tabiki bir uzak doğu arabasına göre şık..

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

Yorum

bende bakıyorum buna bu aralar
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

eğer düşünürseniz nissan satışta yüksek yerlerde tanıdığım var, bir telefona bakar

Yorum

içi biraz dışına göre sıkışık ama tabi kullanıcıya hitap eden bir araba bana göre tabi erkekte kullanabilir ama daha çok benim bayanlara yakıştırdığım bir araba iç dizaynı çok hoş olmasına rağmen donanım oalrak pek tatminkar değil ama dış görünüm olarak tek gecerim çok güzel bir kasası var aracın...

Yorum

Turk Polisinin vazgecilmez araci
                Yanlis hatirlamiyorsam turbosu var ama sansizlik 50-60 cc den vergi dilimi yuksek
                Bence Onun disinda pek bir anlami yok
                Direkt abisine yonelin derim

Yorum

insignia vardı sattım yeni bi tane aldım hacettepe de diş okuyorum insignia ile gidip gelince baya yakıyor şöyle çok pahalı olmayan dizel araba araştırıyorum ama bi türlü karar veremıyorum

Yorum

arka koltukları micradan bile dar Ama bende eşime almayı çok istemiştim.Arada bir kullanırım diye
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Medren ben de hacettepe dişi bitirdim.Daha sonra periodontoljide 6 sene doktora yaptım.Yani senin şu an ki hocalarının asistanıydım. Bu arada insignianı satmana üzüldüm.Sana tavsiyem juke şık bir araba ancak hem arkası hem de bagajı dar.ancak sürüşü otomobil sınıfı seviyesinde.Ama ben gencim bana genişlik lazım değil diyorsan tercihin olabilecek bir araç.ama ben olsam o fiyatlara çıkacaksam eger bir scirocco veya bekleyip astra gtc düşünürüm..... haha haha haha haha haha haha

Yorum

hocam onlar alınırda dizel lazım suanda elımde ınsıgnıa var bı tane aldım da bana dizel araç lazım

Yorum

yanlız nissan jukeın dizeline ne kadar para vereceksin? benim bildiğim donanımlısı çok ciddi para.O zaman eger çok birinci el takıntın yoksa dizel tiguan falan al.Tabii herşey bütçe .Tiguan diyorum çünkü her zaman para eder ve ciddi piyasası var.

Yorum

Sana uçuk bir seçenek.Yeni Honda cr-z. Hibrit yapılı ve şık bir tasarım...Fiayatı 55000 lira...

Yorum

bütçe 50.000 tl civarı max 54.000 tiguan cok ciddi para
                              hem öğrencı adama biraz fazla gibi bence golf tdi baktım o da donanımsız 50.000 0 ları temız 2.el de bulamadım daha

Yorum

İşleniyor...
                              X