Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mini Cooper Hakkında bilgisi olan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mini Cooper Hakkında bilgisi olan

Arkadaşlar mini cooperlar hakkında bilgisi olan kullanan varmı. Bunların 3 paketi var bunlar ayrı ekstra ucretmı. Arabanın dış boyasının seçimi nasıl o damalı bayrak tarzı filan olanlar. Cooper ve Cooper S . İkinci el satış kolaylılığı. Sürüş konforu hakkında bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Ynt: Mini Cooper Hakkında bilgisi olan

Valla Ömür KArdeşim Mini S ve mini one arkadaşlarımda olduğu için kullanmışlığım var piyasası çok iyi nihayetinde BMW menşeili bir araç bu yani kalitesi tartışılmaz ama tam bir kip araba kullanıcısına özel yani bu arabaı seven bundan başkasına binmez sevmeyenide hayatta bindiremessin farklı bir konsepti var arabanın imkan varsa S tavsiye ederim ama gündelik kullanımda 1.4 otomatik olanı çok iyi sevimli bir araba

Yorum

bi kere s olana bindim ama ne konfor var ne bi güven hissi... almamda binmemde... ama tek bildiğim bütün kızların bu arabaya aşık olduğu
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        bi kere s olana bindim ama ne konfor var ne bi güven hissi... almamda binmemde... ama tek bildiğim bütün kızların bu arabaya aşık olduğu
        Benimde anlatmak istediğim tam buydu çok tikky bir araba hem bir kesimi kendine hayran bırakırken diğer tarafı hiç cezbetmiyor ben olsam hayatta binmeyeceğim bir araba ama kimler biniyor kimler adamın ne arabaları var keyfe keder bir de mini alıyor...

Yorum

ben insigniayı satıp bundanmı alsam dıyordum 5 sene binerim uzmanlıgı kazanıp uzman olana kadar sonra hanıma verırım kendıme tatmın edıcı bır araba alırım dıye hayallerdeyım. Şimdi küçük yerdeyım araba mahvoluyor burda. Durduk yere orasına burasına vuruyorlar sinirim bozuk. Rahat edemıyorum arabayla. ne bıleyım bir sogudum bu aralar. cok buyuk gelıyor bırde bana . herhalde sogudugumdan oluyor.

Kırmızı beyaz cızgılıler acayıp hosuma gidiyor
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Valla Ömür akrdeşim dediğim gibi çok kip araba seversen vazgecemezsin bizim arkadaşın mini one var kırmızı çok güzel modifiye ettik aracı siyah tavan siyah şeritler aynalar siyah güzel şöyle jantlar felan az yakıyor gündelik kullanımada iyi ama tercih meselesi valla şimdi bir insignia ile mukayeseye kalkışmıyacam bile

Yorum

Insıgnıadan üstün bıneceksen full 5 serısıne bınıceksın bence kıyas zaten kabul edecek pek araba yok da. Şimdi asistanlık döneminde ufak araba lazım hele istanbul olursa kesın lazım. şimdi rahatızda asistan maasıyla ınsıgnıaya pek bınılmez zaten bununla astra var kafamda. astrayı bılıyoruz herseyınıde bu ayrı bır dunya oldugu ıcın. adamların paketlerıne bak tuzlu bıberlı fılan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                Insıgnıadan üstün bıneceksen full 5 serısıne bınıceksın bence kıyas zaten kabul edecek pek araba yok da. Şimdi asistanlık döneminde ufak araba lazım hele istanbul olursa kesın lazım. şimdi rahatızda asistan maasıyla ınsıgnıaya pek bınılmez zaten bununla astra var kafamda. astrayı bılıyoruz herseyınıde bu ayrı bır dunya oldugu ıcın. adamların paketlerıne bak tuzlu bıberlı fılan
                Yani klasman farkı çok ama tabi ki amaca hizmet diyede bişey var şimdi insignia dediğin şartlarda yorar açıkcası iyi bir tercih olabilir hemde değer kaybetmez

Yorum

go-kart kullanım ızlenımı verıyor dıyor ben sürerem o zaman

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros

go-kart kullanım ızlenımı verıyor dıyor ben sürerem o zaman
                    Alışırsan vazgecemzsin ben snei kaybetmek istemediğimden karşısındayım

Yorum

İyi hoş da ortadaki hız göstergesini hiç sevmiyorum
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Bu arabayı sevmiyorsan sevmiyorsun seviyorsan çok seviyorsun Hasan garip bir araba
                        İçide dışıda tarz işte...

Yorum

walla doktor hostes bir arkadaşımın vardı geçen sene baya o yokken aldım o kdr sevdimki keratayı) cooper s idi cam tavan tiptronik şanzıman felan dama tavan köşeleri araba harikaydı ztn bmw motoru ve şanzımanı var fena gidiyo çok benzin yer parçası servisi fena kazık, arkası çok dar araba 2 kişilik resmen))ikinci elide sorun
                          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            Orjinal yazı sahibi: Hasan
                            Bu arabayı sevmiyorsan sevmiyorsun seviyorsan çok seviyorsun Hasan garip bir araba
                            İçide dışıda tarz işte...
                            Otomatiği çift kavrama mı Emre abi?
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                              walla doktor hostes bir arkadaşımın vardı geçen sene baya o yokken aldım o kdr sevdimki keratayı) cooper s idi cam tavan tiptronik şanzıman felan dama tavan köşeleri araba harikaydı ztn bmw motoru ve şanzımanı var fena gidiyo çok benzin yer parçası servisi fena kazık, arkası çok dar araba 2 kişilik resmen))ikinci elide sorun
                              Cooper S tamamen zevk ve kiyif arabası bu durumdada zevkin pazarlığı olmaz diyoruz işte Evet bu araba iki kişilik arkaya oturacak kişi az gelişatlı ise yan oturabiliyor malesef...

Yorum

İşleniyor...
                              X