Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÜÇRETSİZ ARABAM.COM AĞUSTOS SAYISI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÜÇRETSİZ ARABAM.COM AĞUSTOS SAYISI

Amorak Çok kaliteli bir pick-up donanımları felan hem arazi hem şehir içi için idela yapılmış tanıtımını izlemiştim benim diyen 4*4 leri ağlatabilecek türden...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      bu rakamlar neye göre belirleniyor?? birde, bu VW Amarok kaç aydır piyasaya girdi ki bi anda bu kadar sattı ya

taze oldugu için bukadar sattı muratcım passatın arkasında hemen insignia var kaldıki passat yeni cıktı insignianın senesine geldiğinde passtın rakkamlarını merak ediyorum
      valla abi ben bu Amarok rakamlarının gerçek olduğunu düşünmüyorum.. nasıl bu kadar çabuk satıldı ki anlamış değilim.. bizim İnsignia larda ilk çıktığında piyasaya sağlam girdi gayet başarılı satış rakamları yakaladı ilk 3 teydi ama yine de passatı listeden silemedi, silmediği gibi gerisindeydi.. ama Amarok 2 ayda lsiteye bi girdi ki Navara ortalıkta yok ) helal olsun valla

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Fiyatları nasıl acaba Eğer uygunsa bence Amarok tahta oturur kimse de kaldıramaz
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          bu rakamlar neye göre belirleniyor?? birde, bu VW Amarok kaç aydır piyasaya girdi ki bi anda bu kadar sattı ya

taze oldugu için bukadar sattı muratcım passatın arkasında hemen insignia var kaldıki passat yeni cıktı insignianın senesine geldiğinde passtın rakkamlarını merak ediyorum
          valla abi ben bu Amarok rakamlarının gerçek olduğunu düşünmüyorum.. nasıl bu kadar çabuk satıldı ki anlamış değilim.. bizim İnsignia larda ilk çıktığında piyasaya sağlam girdi gayet başarılı satış rakamları yakaladı ilk 3 teydi ama yine de passatı listeden silemedi, silmediği gibi gerisindeydi.. ama Amarok 2 ayda lsiteye bi girdi ki Navara ortalıkta yok ) helal olsun valla
          Ama şimdi Navara her ne kadar güzel olsada biz almayı düşünyorduk inan çoğu kişi tavsiye bile etmedi hele yüksek hızlarda hiç güven vermeyen bir araçmış şimdi burda vw kalitesi her türlü müşteriyi tatmin eder ve emin ol ki şayet bu rakamlara sipariş ile satışalr girdiyse piysada az gözükmesi ve çoktan amorak almış kişlerin sayısının fazlalığındandır adamlar 2012 içina raba alıyorlar vw den...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
            Fiyatları nasıl acaba Eğer uygunsa bence Amarok tahta oturur kimse de kaldıramaz
            Çokta oturdu hem suv hem pick - up hemde içine oturduğun zaman binek lüks araba hissi veriyor daha ne olsun fiyatlarıda makul yani 60 -70 bina rasındaydı en full olanı diye hatırlıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Orjinal yazı sahibi: Hasan

Çokta oturdu hem suv hem pick - up hemde içine oturduğun zaman binek lüks araba hissi veriyor daha ne olsun fiyatlarıda makul yani 60 -70 bina rasındaydı en full olanı diye hatırlıyorum...
              evet bende bayide ilk incelemeye gittiğimde baya beğenmiştim gerçekten kaliteli ve güçlü bi arazi aracı.. dediğin doğru aslında, adamlar kaç ay sonrasının aracına sipariş alıyolar.. belki de bu rakamları ortaya çıkaran etken bu nedenler olsa gerek

fiyatları da uygun Amarok ların,

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

amorak ı 0-100 programında tanıttılar dediğim gibi tam bir arazi canavarı hemde tam bir şehir içi binek araba adamlar güzel yaptı bu arabayı...

Yorum

dergi deyince aklıma geldi, Tuning Türkiye Insignia OPC test etmiş. tahmin edileceği gibi 35 TKF 32 ihihi efsane yine yollarda
                  InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                  X