arkadaşlar aranızda vw caddy sahibi var mı araba hakkında neler dersiniz hafif ticari segmentten hangisini önerirsiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
vw caddy
Collapse
X
-
Ynt: vw caddy
o sınıfta araç alacak olsam tabiki kedi derim diğerlerinde tip yok kediye ne yapsan gider birde o tarafı var gümüş gri beyaz renkler tutulan renkler şimdiden hayırlı olsun 1.6 tdi de çıktı şimdi
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
yakın arkadaşımda 2008 VW Cady var ve uzun yolda yaptım o araçla, şehir içi de çok kullandım.. gerçekten hafif ticarilar arasındaki çok kaliteli gayet performanslı sağlam bi araç.. ben ilk kez Cady kullandım o da bu bahsettiğim araçtı.. gerçekten ivmelenmesi falan gayet başarılı buldum, 1.9 TDI 105 HP motor var motor hacminden olsa gerek özellikle 3. 4. vitesleri mükemmel hızlandırıyo aracı
1.6 TDI test ettim, o da fena değildi performans anlamında ama napsan da 1.9 TDI gibi olamaz ya.. motor gücü aynı ama hacim düşük olduğundan yeni Cady beni 1.9 gibi etkilemedi o anlamda
ama vergi açısından bakarsak 1.6 TDI 105 HP motor da iyi bi seçenek..
kısacası Cady hafif ticari de gerçekten kaliteli bir araç.. kullandığım için daha iyi biliyorum ve düşünüyosanız ben tavsiye ederim, konforu performansı sürüş keyfi gayet yeterli ve iyi sürücü koltuğuna oturduğunuz an sanki diğer araçlara göre yüksektesiniz gibi..
ha birde, beni etkileyen bir diğer yanı ise, ses siistemi oldu.. gerçekten ses kalitesi iyi.. uzun yolda da rahat bi kullanımı var ve ben uzun yolda 90 la gittim nasıl gittiğinizi bile anlamıyosunuz, ve araç 100 km ye 5.3 lt yaktı bir depoyla şehir içi 820-830 km rahat yapabiliyor .. uzun yolu da siz düşünün ..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23abi ticarilerde vergi kavramı yok diye biliyorum ben :S
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23ben baktım 1500cc den 3500cc ye kadar bir sınıf açmışlar bu da demek oluyor ki 1.6 da olsa 1.9 da olsa sorun yok kamyon kamyonet geçiyor zaten değil mi bu? bu aracı binek ruhsatla alabiliyor muyuz?
yok öyle olmuyo sanırım Ömer.. binek ruhsatla alınmıyo..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23ben baktım 1500cc den 3500cc ye kadar bir sınıf açmışlar bu da demek oluyor ki 1.6 da olsa 1.9 da olsa sorun yok kamyon kamyonet geçiyor zaten değil mi bu? bu aracı binek ruhsatla alabiliyor muyuz?
Yorum
Yorum