polo, 207, corsa, fiesta, micra, arkadaşlar bu araçlardan hangisini önerirsiniz nedeni ile birlikte yazarmısınız
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar siz hangisini dersiniz
Collapse
X
-
Ynt: arkadaşlar siz hangisini dersiniz
fiesta çok güzel ve çekici bir araç, donanımı da bayağı bir iyi, ve pejo motoru ile dizelleri çok ekonomik, corsa da çok tatlı bir araç ama ekonomi konusunda fiesta ya da 207'ye yetişebilir mi tartışılır, polo çok sıradan bir araç, soğuk bir araç bana göre ruhsuz, micra'yı da bir türlü sevemedim gitti
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23fiesta çok güzel ve çekici bir araç, donanımı da bayağı bir iyi, ve pejo motoru ile dizelleri çok ekonomik, corsa da çok tatlı bir araç ama ekonomi konusunda fiesta ya da 207'ye yetişebilir mi tartışılır, polo çok sıradan bir araç, soğuk bir araç bana göre ruhsuz, micra'yı da bir türlü sevemedim gitti2016 w205 AMG
Yorum
-
Ben kesinlikle micra derim...O sınıfta ESP ve perde hava yastığının standart olduğu tek araç...Donanım ve fiyat avantajıda cabası.2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvalonBen kesinlikle micra derim...O sınıfta ESP ve perde hava yastığının standart olduğu tek araç...Donanım ve fiyat avantajıda cabası.ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH
Yorum
-
Arkadaslar ben fayda kalite endeksine gore degerlendirme yapar ve fiesta ile corsa arasind kalirdim.ancak fiestanin arkasi cok dar ve corsanin son color edition modelinde hersey var ve yeni jantlariyla anormal şık.o yuzden corsa. Polo gereksiz pahali ve bos. 3 nesil once ici nasilsa hala ayni.bazinda benim biligim yol bilgisayari bile yok.pegueot ise alt yspi acsindan yuruyen ve elektrik acsindan cok sorunlu.micrayi klasmana bile sokmam tam bir bayan arabasi ve cok bicimsiz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AvalonBen kesinlikle micra derim...O sınıfta ESP ve perde hava yastığının standart olduğu tek araç...Donanım ve fiyat avantajıda cabası.
Ama tam bir bayan arabası bunuda belirteyim.Eşim başımın etini yemişti illede Micra diye Aldık sonunda tabikiGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum