Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yok böyle bi güzellik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yok böyle bi güzellik

şu oyunu biraz geliştirselerdi bende oynamaya devam edecektimde çok eskidi tat vermiyor artık. biraz simülasyon katmaları şart.

bu arada yıllar önce Daf XF ile gümrüğe gidip gelmiştim. şoför dahil 3 kişiydik, giderken sağ koltukta oturdum dönüşte ortaya geçip bağdaş kurdum. ayakkabıların zaten tırın içine girmesi yasak, binerken basamağa bıraktık, içerisi tertemiz, yok böyle bir keyif. sırf zevk için tır şoförü olunur valla süper bişey
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      şu oyunu biraz geliştirselerdi bende oynamaya devam edecektimde çok eskidi tat vermiyor artık. biraz simülasyon katmaları şart.

bu arada yıllar önce Daf XF ile gümrüğe gidip gelmiştim. şoför dahil 3 kişiydik, giderken sağ koltukta oturdum dönüşte ortaya geçip bağdaş kurdum. ayakkabıların zaten tırın içine girmesi yasak, binerken basamağa bıraktık, içerisi tertemiz, yok böyle bir keyif. sırf zevk için tır şoförü olunur valla süper bişey
      O dorse yok mu o dorse, şöför koltuğuna geçince adamın bütün keyfini alıyor, temizlik memizlik falan hikaye oluyor ondan sonra, ama yolcu olarak gayet iyi
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Tırlarla çok tecrübem var bizim firmanın işi Uluslararası Kara Lojistiği

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

O tarz oyunlarda bildigim kadarıyla German Truck Simulator ve Euro Truck Simulator da var. Ayrıca bu oyunların hastaları oyundaki tır ve otobuslerı degıstırerek Türkiye versiyonlarını yapıyorlar.

Yorum

King of The Road oynadığım günler aklıma geldi.Nasıl da havaya girerdim direksiyonumla...Özellikle Magnum'un yeri bir başkadır bende
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

18 wheels of steel , bir dönem yurt arkadaşlarımla beraber, bilgisayar ekranının tepesine maşallah yazılı bir bant ,üstüne geri görüş aynası, nazar boncuğu, sağa sola da çakma dikiz aynaları yerleştirip, winamptan çaldığımız bilimum kamyoncu müzikleri eşliğinde ve sınırsız sigara ile saatlerce kamyon sürdüğümüz (!) Hatta uzak yollara ek şöförle, yani iki üç arkadaşla çıkma gafletinde bulunduğumuz enteresan bir oyundur.

zaten tır resimlerini görünce o günleri anımsamaya başlamıştım, derken "18 wheel of steele" ibaresini gördüğüm şu andan itibaren yeniden yaşamaktayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                18 wheels of steel , bir dönem yurt arkadaşlarımla beraber, bilgisayar ekranının tepesine maşallah yazılı bir bant ,üstüne geri görüş aynası, nazar boncuğu, sağa sola da çakma dikiz aynaları yerleştirip, winamptan çaldığımız bilimum kamyoncu müzikleri eşliğinde ve sınırsız sigara ile saatlerce kamyon sürdüğümüz (!) Hatta uzak yollara ek şöförle, yani iki üç arkadaşla çıkma gafletinde bulunduğumuz enteresan bir oyundur.

zaten tır resimlerini görünce o günleri anımsamaya başlamıştım, derken "18 wheel of steele" ibaresini gördüğüm şu andan itibaren yeniden yaşamaktayım
                haha
                oyunun Türk versiyonlarına baktınmı hiç, oyuna girerken yallah şöför yallah türküsü çalıyor haha
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo

haha
                  oyunun Türk versiyonlarına baktınmı hiç, oyuna girerken yallah şöför yallah türküsü çalıyor haha
                  Onu bilmiyorum da, bizim elemanlar oyuna yama yapmanın yollarını arıyordu, kokpite ferdi tayfur posterleri falan yapıştırmaya çalışıyorlardı ama ben yurttayken başaramadılar

Yorum

Ps için yapsınlar bir kamyon oyunu yahu direksiyonumuzda var midtown madness vardı birde otobüs sürerdim ondada
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      1,2 ve sonuncu Benim insignia ile takas yaparlar mı acaba
                      Hayallerimden biri bu dediğim üçünün tarzında olan bir tır kullanmak...
                      Benim hayallerimin arasında tır ve otobüs kullanmak var abi
                      Vallahi Nuri,aynı zevklere sahibiz
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                        Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        1,2 ve sonuncu Benim insignia ile takas yaparlar mı acaba
                        Hayallerimden biri bu dediğim üçünün tarzında olan bir tır kullanmak...
                        Benim hayallerimin arasında tır ve otobüs kullanmak var abi
                        Vallahi Nuri,aynı zevklere sahibiz
                        Abi onları kullanmak bir zevktir ya Allahımm Yaylana yaylana gırrrnnnn tısssss

Yorum

5 km filan bir 0403 sürmüştüm aman yarabbi böyle bir keyif yok ya
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
                          X