Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia konusu geçtiği için bir bakın derim!
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia konusu geçtiği için bir bakın derim!
Bende okudum Taner bey doğuşun politikası yüzünden çok sevdiği markadan nefret eder olmuş yakında bizim forumda görürüz inşallah tecrübeli ve bilgili bir arkadaşa benziyor
Burak beye söyleyelim güzel bir fiyat versin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Valla bu gercek beni hayrete dusurdu
Peder ile llk Dogan ciktiginda araya birilerini ve hatri sayilir parayi koyup
Bursa ya gidip orada arabanin Ankara ya gonderildigini ve ertesi sabah yetisemezsek
Satilacagini duydugum gunlere geri dondum
Bu ne yahu alti ustu 1000 km trim sesi yapan VW kalitesini
Sorgulatan bir model
Bir arkadasim rent yapacakti yine tedarik probleminden
1.6 TDI DSG yerine passat 1.4 TSI DSG ayni paraya verdiler
arkadas da allah bereket versin dedi
Yorum
-
Arkadaslar herkes akilli olsa akillinin degeri kalir mi? Bosverin siraya girsinler beklesinler bombos arabaya65kagit versinler.biz de karsidan gulelim.arabalari yikatirken kendi arabalarini birakip bir bakabilir miyim desinler. urock urock oleyy
Yorum
-
vw için söylenebilecek çok şey var ama susuyorum sadece söyleyebileceğim 3 arabası benim için ciddi anlamda sınıf birincisi 1. si caddy kronik turbo yeme sorunu olmadığı sürece çok ama çok iyi bir ticari araç hem binek hem ticari,yeni çıkan 1.6 dizelleri ne kadar iş görür bilmiyorum ama 1.9 tdi çok performanslı ve kullanıişlı bir araç,ikincisi carevella ve transporter bu iki araçta yapılabilecek en iyi ticari araç sınıfındalar,
üçüncüsü ise Toureg kesinlikle tam bir arazi canavarı geris mi gti'lar hariç at çöpe...
Yorum
-
Basliga biraz once ben de baktim. Umarim Taner Bey kendisi icin en dogru karari verir. Jetta konusunda da, yeni vergi duzenlemesinden sonra sonucun ne olacagini cok da merak ediyorum acikcasi.'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
-
bende 2. astrayı alma aşamasında golf ve jettaya bakmıştım, jetta için yanlış hatırlamıyorsam kasım, aralık gibi gün verip, renk ve donanım seçeneğiniz yok demişlerdi ve gülerek oradan ayrılmıştımF30 Sport+
Yorum
-
Maybach 62s siparişten 6 ay sonra teslim ediliyor yahu
Jetta'yı şubat2011'de sipariş ver, nisan2012'de teslim al haha o arada topladığı kaporalarla firma yeni fabrika kurup iş hacmini büyütür belki bir çare yeni siparişleri daha çabuk yetiştirirInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriMaybach 62s siparişten 6 ay sonra teslim ediliyor yahu
Jetta'yı şubat2011'de sipariş ver, nisan2012'de teslim al haha o arada topladığı kaporalarla firma yeni fabrika kurup iş hacmini büyütür belki bir çare yeni siparişleri daha çabuk yetiştirir
Yok kardeşim dediğin gibi ferrari bile özel seri araçlarını kişiye özel siparişlerini en geç 6 -8 ayda teslim ediyor.
Bu strateji en çok kime yarıyor ?
Tabiki ikinci el araç sahiplerine çok gördm showroom fiyatından yüksek fiyat isteyen ikinci el vw sahibi ,
kişilerin ülkemizde en çok önem verdiği konulardan biri ikinci el piyasası olduğunu düşünürsek Vw Türkiye ve Doğuş gurubu Türk halkını çok iyi analiz etmiş ve politikalarını çok iyi seçmiş.
Az mal çok talep yüksek kar bayi memnun
az araba kıymetli ikinci el müşteri memnun,
ala memnun satan memnun kardeşim
Yorum
Yorum