değerli arkadaşlar, ben koyu bi insignia fanıyım, yoksa burada işim ne tabii ki de, fakat bu aracı gördüğümden beri bir başka bakıyorum... çok alımlı, çok donanımlı olacağı söyleniyor, zaten görüntüler de o yönde, bir de iddialı bir motorla girerse piyasaya, bu araç çok konuşulur... kia olması gölge koysa bile arabaya bu araç tüm ön yargıları silecek kadar mükemmel görünüyor, araştırdığım kadarıyla 1.7 dizel 137 bglik bi motor var gibi, eğer piyasaya 1.6 aşırı beslemeli bi motorla girerse çok can yakar, araç gerçekten çok farklı, çok dinamik ve çok çok güzel...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
D segmenti sedanlara sağlam rakip :(
Collapse
X
-
D segmenti sedanlara sağlam rakip :(
değerli arkadaşlar, ben koyu bi insignia fanıyım, yoksa burada işim ne tabii ki de, fakat bu aracı gördüğümden beri bir başka bakıyorum... çok alımlı, çok donanımlı olacağı söyleniyor, zaten görüntüler de o yönde, bir de iddialı bir motorla girerse piyasaya, bu araç çok konuşulur... kia olması gölge koysa bile arabaya bu araç tüm ön yargıları silecek kadar mükemmel görünüyor, araştırdığım kadarıyla 1.7 dizel 137 bglik bi motor var gibi, eğer piyasaya 1.6 aşırı beslemeli bi motorla girerse çok can yakar, araç gerçekten çok farklı, çok dinamik ve çok çok güzel...Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: D segmenti sedanların papucu damda, buna insignia da dahil
cerato sedan ın en pahalısı 45 bin tl, kouplar 50 bin tl, ve cerato sedan f1 şanzımanı da var ayrıca sunroof filan da dahil fiyatı, editionlardan daha donanımlı bi araç 45 bin edition elegance 60 bin tl, bu araç da D segmentine gireceğine göre, araç insignia fiyatlarında olacak gibi görünüyor bence, hatta bi forumda birisi jettalardan ucuz olacak diye yazmıştı ne kadar doğru bilmiyorum, sonuç olarak hakkını verecek bi araç gibi duruyor, araç mükemmel donanıma sahip, dokunmatik ekran, panoramik tavan, tüm koltuklar ısıtmalı, geri görüş kamerası gibi insigniadan fazla donanımları var...
Yorum
-
Bu arabada Kia logosu olduğu sürece Türkiye'de pek satış yapmayacaktır. VW'nin ve bazı Mercedes'in bazı modellerinin sırf amblemden dolayı satması gibi.'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
-
Optima
MSRP: $19,200 - $26,200
Invoice: $18,800 - $24,480
Buick Regal
MSRP: $26,245 - $28,745
Invoice: $25,195 - $27,595
yurtdışında ucuz gözüküyor. öyle aman aman bir satış yapacağını bende sanmıyorum. diğer yeni nesil Kia'larında çarpıcı tasarımları var, ama çok fazla görmüyorum yolda benInsigniaTEAM
Yorum
-
tabii ki benim de ilk başta belirttiğim gibi, araç kia olduğu sürece ön yargılar kırılmaz, fakat araç gerçekten çok güzel ve donanımlı, hiç kimse almazsa bu araçtan, alanlar özel olur, orası da bi gerçek
Orjinal yazı sahibi: colemerik34altı üstü kia bizim kartalın yanında esamesi okunmaz isterse kanatlanma modu olsun üstünde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23tabii ki benim de ilk başta belirttiğim gibi, araç kia olduğu sürece ön yargılar kırılmaz, fakat araç gerçekten çok güzel ve donanımlı, hiç kimse almazsa bu araçtan, alanlar özel olur, orası da bi gerçek
'11 Insignia | Edition + Elegance | 1.6T | Olimpik Beyazhttp://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CRROrjinal yazı sahibi: 35OFT23tabii ki benim de ilk başta belirttiğim gibi, araç kia olduğu sürece ön yargılar kırılmaz, fakat araç gerçekten çok güzel ve donanımlı, hiç kimse almazsa bu araçtan, alanlar özel olur, orası da bi gerçek
Yorum
-
Konsolu hiç beğenmedim. Lakin dış tasarım olarak güzel çalışma yapılmış. Bi içini becerememişler, passatın içi bile daha iyidir. Bu araç satış rekorları kırarsa sırf dış görünüş içindir.2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG
Yorum
Yorum