Ynt: D segmenti sedanların papucu damda, buna insignia da dahil
arabada istediği kadar motor, donanım, tasarım iyi olsun, hitap ettiği kesim başka. Passat'ı Insignia tahtından (!) edemedikten sonra Kia hiçbirşey yapamaz.
bizim gözümüzde nasıl Insignia dolu dolu, fiyatının değeri bir araba olarak gözüktüğü gibi Insignia yerine mesela 2.el BMW 320d yada c180k tercih edenler de kendi karakterlerine onları uygun görüyorlar demekki. aynı bunun gibi Kia Optima yada Magirus mudur nedir onu da tercih eden insanlar olacak, kendi aramızda ne konuşsak boş, özellikle de arabayı canlı canlı incelemeden çok detaya girmeye gerek yok
ama yazımın başında dediğim gibi kullanıcı kitlesi başka. iş adamının BMW 5, Mercedes E dururken Genesis tercih etmeyeceği gibi bu sitedeki insanların da %80-90'ı Kia'yı tercih etmez.
Kia kullanıcı kitlesi benim gözümde; az paraya havam olsun, az yaksın (dizelleri için diyorum), iyi gitsin (dizelleri için diyorum ) önüne arkasına uyduruk parçalar ekledim mi çakma BMW olsun derdindeki insanlara hitap ediyor çoğunlukla, ama benim gözümde
bu bir tercih meselesidir bence, sonuç olarak burda, bizim sitemizde çok nadirdir, direk insigniayı düşünüp alan, insignia için söylüyorum, herkes bir araçla karşılaştırmıştır, acaba onu mu alayım bunu mu diye, he zaten alan arkadaşlar tercihini bundan yana kullanmıştır belli ben samimi söyleyeyim, insignia almadan önce kafamızda çok araba vardı, taa ki tercihi insignia dan yana kullanana kadar... eğer insignia çıkmadan önce paramız olsaydı, başka bir araç alacaktık ve insignia almayacaktık, ben bunu kendim için söylüyorum, benim aracım 2009 modeldi sattığım 115 bg ve Tr'deki 10. araç filandı, bu sitedeki en insignia'cı ben oluyorum demek ki tabii ki bu işin şakası, he bi de şu var insignia aldık kötü mü ettik? yoo çok yerinde bir karardı kesinlikle... şunu da söyleyeyim, ben insigniama daha bi 4-5 sene binerim Allah'ın izniyle... şunu da söylemeden geçemeyeceğim, eğer insignia yerine başka bi araca binseydim, o da bana güzel gelecekti bundan eminim... kuzguna yavrusu güzel görünür hesabı , ayrıca şu da var eğer 2009 yılında değil de 2011 yılının temmuz ayında para geçseydi elime, eğer uygun motor seçeneği olursa tabi, magentis alırdım, bende araç konusunda marka bağımlılığı yok, hep farklı araçlara bindim ama insignia'ya daha bi ayrı zevkle bindim bu da anti parantez
Daha piyasaya çıkmamışken, Insignianın fotolarını gördüm ve " Bir sonraki arabamız bu olacak diye " eşime mail attım.
Bu makina çok farklı bir makina. Kendine bağlıyor...
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
bu bir tercih meselesidir bence, sonuç olarak burda, bizim sitemizde çok nadirdir, direk insigniayı düşünüp alan, insignia için söylüyorum, herkes bir araçla karşılaştırmıştır, acaba onu mu alayım bunu mu diye, he zaten alan arkadaşlar tercihini bundan yana kullanmıştır belli ben samimi söyleyeyim, insignia almadan önce kafamızda çok araba vardı, taa ki tercihi insignia dan yana kullanana kadar... eğer insignia çıkmadan önce paramız olsaydı, başka bir araç alacaktık ve insignia almayacaktık, ben bunu kendim için söylüyorum, benim aracım 2009 modeldi sattığım 115 bg ve Tr'deki 10. araç filandı, bu sitedeki en insignia'cı ben oluyorum demek ki tabii ki bu işin şakası, he bi de şu var insignia aldık kötü mü ettik? yoo çok yerinde bir karardı kesinlikle... şunu da söyleyeyim, ben insigniama daha bi 4-5 sene binerim Allah'ın izniyle... şunu da söylemeden geçemeyeceğim, eğer insignia yerine başka bi araca binseydim, o da bana güzel gelecekti bundan eminim... kuzguna yavrusu güzel görünür hesabı , ayrıca şu da var eğer 2009 yılında değil de 2011 yılının temmuz ayında para geçseydi elime, eğer uygun motor seçeneği olursa tabi, magentis alırdım, bende araç konusunda marka bağımlılığı yok, hep farklı araçlara bindim ama insignia'ya daha bi ayrı zevkle bindim bu da anti parantez
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Daha piyasaya çıkmamışken, Insignianın fotolarını gördüm ve " Bir sonraki arabamız bu olacak diye " eşime mail attım.
Bu makina çok farklı bir makina. Kendine bağlıyor...
mehmet abi ben bu aracı 2008 aralık ayında aldım bende çok beğendim, dediğim gibi, ama bu da olmayabilirdi....
Bu konuyu genele yaymak doğru değil bizim bu site içerisinde kendimize ait küçük bi dünyamız var 100 aktif toplam 750 üye bizler insigniayı çok seviyoruz ama bizim dünyamız hariç dışarda insigniayı hiç beğenmeyen opeli sevmeyen insigniaya tereddütle yaklaşan insanların bulunduğu kocaman bir dünya var bana sorduklarında opel çok iyi dediğim zaman karşımda 10 kişi varsa 6'sı hiç beğenmiyorum diye biliyor bu on kişiye ferrari çok iyi dediğim zaman ona bile hayır ditenler çıkabiliyor ne denir işte zevkler renkler tartışılmaz bir aracın teknik verilerinden güvenliğinden servis kalitesinden öte hiç bir şeyi karşılaştırılamaz...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Bu konuyu genele yaymak doğru değil bizim bu site içerisinde kendimize ait küçük bi dünyamız var 100 aktif toplam 750 üye bizler insigniayı çok seviyoruz ama bizim dünyamız hariç dışarda insigniayı hiç beğenmeyen opeli sevmeyen insigniaya tereddütle yaklaşan insanların bulunduğu kocaman bir dünya var bana sorduklarında opel çok iyi dediğim zaman karşımda 10 kişi varsa 6'sı hiç beğenmiyorum diye biliyor bu on kişiye ferrari çok iyi dediğim zaman ona bile hayır ditenler çıkabiliyor ne denir işte zevkler renkler tartışılmaz bir aracın teknik verilerinden güvenliğinden servis kalitesinden öte hiç bir şeyi karşılaştırılamaz...
abi şunu söylemek istiyorum, ben insigniaya bayılıyorum, herşeyiyle kaliteli bir araç, onu da geçtim, ben bu forumdaki kardeşlik duygusunu görmedim ya başka bi sitede , ben insignia sahibi olmasam bile bu siteye üye olmayı isterdim, mutluyum burda bi de şu izmir buluşması olursa çok güzel olacak bu arada çeşmede 06 plaka bi kaplan diş vardı, baktım MDN mi diye ama değil di o da 06 M ile başlıyordu ve turbo yazan yerde VXR yazıyordu, bu siteden bir araç galiba, öyle mi?
abi şunu söylemek istiyorum, ben insigniaya bayılıyorum, herşeyiyle kaliteli bir araç, onu da geçtim, ben bu forumdaki kardeşlik duygusunu görmedim ya başka bi sitede , ben insignia sahibi olmasam bile bu siteye üye olmayı isterdim, mutluyum burda bi de şu izmir buluşması olursa çok güzel olacak bu arada çeşmede 06 plaka bi kaplan diş vardı, baktım MDN mi diye ama değil di o da 06 M ile başlıyordu ve turbo yazan yerde VXR yazıyordu, bu siteden bir araç galiba, öyle mi?
yok bizim sitemizden değil kardeşim Ankaradan kaplan dişi olan bi ben varım birde elesssar Engin abin var siyah kaplan
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Ya arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bu konu bu siteye yakışmadı.
yakışmadı ama iyi oldu Murat abi en azından insignia ile diğer markalar ve modeller konusunda neden insignia tercih edilir onun cevabı verildi evet konunun başlığı bence pek yakışmadı diyebiliriz yoksa her üyenin zevki tercihi yada düşüncesi kendine özel kardeşimiz beğenmiş fikir almak için konu açmış başlık biraz modifiye edilebilir
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Ya arkadaşlar kusuruma bakmayın ama bu konu bu siteye yakışmadı.
haklısınız abi yakışmadı ama, ben 2009 dan beri insignia'cıyım. çok seviyorum aracı ama adil davranmak lazım diye düşünüyorum, bu araç donanımı ve görüntüsü ile kendineden çok bahsettirecek bir araba burası aşikar, kimse kia kötü dememeli bence, ne kadar astra satıldıysa bence o kadar da cerato satılmıştır, captivanın 3 katı kadar sorento satılmıştır ve antaranın iki katı kadar sportage satılmıştır, bu konular gayet aşikar. magentis eski kasa satmadı çok kötü bir arabaydı çok şekilsizdi donanımsızdı, tek motordu, ama bu araba Tr'de güzel bir etki bırakacak, bizim insanımız artık marka takıntılarını yavaş yavaş bırakıyor, hyundailer kialar satılıyor abi, bu insignia'nın başarısını gölgeleyemez, fakat karşısına çıkabilir, objektif olalım abi, insignia güzel araç ama mükemmel değil, ha kia mükemmel mi? o da değil abi, piyasaya yeni çıkma avantajını kullanıyor, ve bunu başarılı bir şekilde yaptığının kanaatindeyim... bu başlık benim görüşüm abi, katılan olur katılmayan olur, herkese saygım ve sevgim sonsuz, zaten bu sitedeki kardeşlik duygusu da çok güzel... dediğim gibi aracım 2009 model ama 5 sene daha bineceğim inşallah
yok bizim sitemizden değil kardeşim Ankaradan kaplan dişi olan bi ben varım birde elesssar Engin abin var siyah kaplan
biz aracı izmir'de gördük abi 06 mar 68 davet ettik, inşallah üye olacak... adamın haberi yokmuş artık var
kimsenin Insignia fanatikliği yapıp Kia'yı küçümsemesini istemeyiz ama Kia çok iyi tasarım yaptı diye herkesin beğenmesini de beklemeyelim. bazı gerçekler var, Kia Opel'in gerisinde olduğu gibi başka markalarında gerisinde.
Kia'nın sadece SUV segmenti iş yaptı, onun sebebi de yüksek ve kalıplı arabaya binmeyi kalite göstergesi sanan insanlarımıza ucuza suv sahibi olma imkanı sağladığı için
onun haricinde aman aman sattıkları araba yok. satış rakamlarında ilk 5'e girmeyi başarmış tek modeli Picanto, oda yıllık 165 adet satmış
ve C segmentinde Astra 3.sırada, Kia'nın ismi yok
lütfen ne Insignia fanatikliği yapalım ne de kendi beğendiğimiz arabayı başkasının beğenmesini de beklemeyelim
(nedense başka forumda da Kia yada başka koreli konusu açıldığında ortalık karışıyor )
Yorum