Ynt: D segmenti sedanların papucu damda, buna insignia da dahil
Orjinal yazı sahibi: Sensation
diğer markalardan esinlenilmiş olması,kötü oldugu anlamına gelmez ki tipi güzel,kia da artık ispatladı kendini kaliteli arabalar cıkarıyor,ncapten de sorunsuz cıkıyor araclar
aynen, hangi araba şu anda 4 yıldız alıyor ki ncap'ten? hepsi 5 yıldız maşallah
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
zaten bu konsolda bol tuş furyası orta sınıf araçlarda moda oldu eskiden mercedes porsche volvo vs. Konsolu tuşla doldururdu ama şimdi üst sınıflarda yeni trend tuşsuz panel büyük ekrsn ve bütün kontroller ekrands işte burdan bile aradakş teknoloji ve ilerleyişi anlamak mümkün bence...
az tuş az kafa karışıklığı
Orjinal yazı sahibi: aRsLan
Sonuçta esinlenmeninde bir kalitesi var İnsignia A kalite olarak esinlenmiş bu araç ise b-c olarak
ama şimdi iyi güzel diyorsun evet opelin bocaladığı doğru neden adam hiç kullanmadığı teknolojileri bir anda harmanlayıp bir araçta sundu insignia servise gittiği zaman ilk dönemde flexride ne olduğunu bilmiyordu opelin kendi ustası ama opelin geçmişine bak bi calibraya bi omegaya bi bertonelere yani birde kiaya bak opel her zaman orta sınıfa yöneldi yaptığım zaman iyisinide yaparım dedi ben kia nın ne sağlam olduğunu ne servisinin iyi olduğunu duydum yılların otomobil tutkunu olarak yıllar yılı ne bi performans aracı üretti nede üst sınıf...
ama şimdi iyi güzel diyorsun evet opelin bocaladığı doğru neden adam hiç kullanmadığı teknolojileri bir anda harmanlayıp bir araçta sundu insignia servise gittiği zaman ilk dönemde flexride ne olduğunu bilmiyordu opelin kendi ustası ama opelin geçmişine bak bi calibraya bi omegaya bi bertonelere yani birde kiaya bak opel her zaman orta sınıfa yöneldi yaptığım zaman iyisinide yaparım dedi ben kia nın ne sağlam olduğunu ne servisinin iyi olduğunu duydum yılların otomobil tutkunu olarak yıllar yılı ne bi performans aracı üretti nede üst sınıf...
Sonuçta esinlenmeninde bir kalitesi var İnsignia A kalite olarak esinlenmiş bu araç ise b-c olarak
bence bu araçta da pek b-c gibi durmuyor
Valla ne diyim zevk meselesi arabamın yanına koymam bunu haha
yanına mı, yerine mi konulur orası tartışılır
Kia görüntü olarak çok iyi modeller üretiyor. Ancak Kia neden alınmamalıdır, bir çok sebeb sayabilirim.
Ford taurus 2011 kullandım, yok böyle bir keyif. D sınıfı sedan için bir çok iyi otomobil var. Bana göre Insignia hala bu iyi otomobiller icinde
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ömer kardeşim sen şimdi makinanın görüntüsüne tav olmuşun anlaşıldı
ama görüntü her zaman herşey değildir o görüntü dışardan seni görenleri ilgilendirir daha çok yani dışı elalemi içi bizi ilgilendirir bu hep böyledir hem bi zaman hyundai fxcoupeler ilk çıktığında insanlara görünümü o kadar güzel geldi ki hemde fiyatı ne kadar uygundu ama şimdi sonu ne oldu bi ikinci eline bi piyasasına birde yollara bak ne diyor
demek istediğim arabayı araba yapan sadece kasası 4 teker 4 jant değil markası servisi ülkesi vs. Vs...
burda opelle kiayı kıyaslamıyorum,kia elbette,bir vw bir opel kadar kaliteli değil,ama yüzüne bakılmayacak kadar kalitesiz bir araba degil,servisler demişsiniz,suan opel kullanıcılarının %80 i servislerin ilgisizliginden ve bilgisizliginden şikayetci degilmi?degil miyiz? kia,hyundai bu aracların cok sorun cıkardıgını pek duymadım,cıkarsa da cok mühim sorunlar değil her markada olan problemler
Orjinal yazı sahibi: Sensation
burda opelle kiayı kıyaslamıyorum,kia elbette,bir vw bir opel kadar kaliteli değil,ama yüzüne bakılmayacak kadar kalitesiz bir araba degil,servisler demişsiniz,suan opel kullanıcılarının %80 i servislerin ilgisizliginden ve bilgisizliginden şikayetci degilmi?degil miyiz? kia,hyundai bu aracların cok sorun cıkardıgını pek duymadım,cıkarsa da cok mühim sorunlar değil her markada olan problemler
yok kardeşim kıyaslanadabilir bu zamana kadar biz opelin hangi modelini bi bmw bi mercedesle kıyaslıyabilirdik ki ama bak şimdi işler değişti...
Bu kia içinde olabilir kıyaslanabilir alınabilir beğenilebilir bizler insignia seviyoruz ama dışarda insigniayı sevmeyen beğenmeyen o kadar çok insan var ki ama temel nedenler vardır bir otomobili alırken benim bu zamana kadar 3 tane opelim oldu ve tecrübelerim sabittir ama ve hatta çok farklı model marka aracım oldu saysam abi naptın sen dersin benim kadar araba düşkünü ve sürekli yeni model meraklısı değişimi seven bir adamın aklına hiç bir kia modeli gelmediyse orda bi durup düşüneceksin
Yorum