Duyuru

Collapse
No announcement yet.

D segmenti sedanlara sağlam rakip :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: D segmenti sedanların papucu damda, buna insignia da dahil

İç tasarım bizim araba ve muadillerinin pabucunu asla dama atacak cinsten değil, ancak dış tasarım, Saab'tan esinlenmelerle (!) birlikte gayet başarılı, neticede üzerinde kia logosu görünen en iyi arabalardan biri olacak, umarım başarılı satış rakamları yakalar.
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Insignianın yanında esamesi okunmaz.

Engine capacity 1,998 cc

Engine type 4-cylinders in-line DOHC

Compression ratio 10.5

Bore x Stroke (86 x 86) mm

Power 165 bhp

Torque 198 Nm

Acceleration 10.9s (0-100 kmh)

Top speed 202 kmh

Fuel consumption 13.2 km\L

Transmission 6-speed (A)

Dimensions (L x W x H) (4845 x 1830 x 1455) mm

Kerb weight 1,417 kg

Fuel tank capacity 70 L

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Insignianın yanında esamesi okunmaz.

Engine capacity 1,998 cc
        Engine type 4-cylinders in-line DOHC
        Compression ratio 10.5
        Bore x Stroke (86 x 86) mm
        Power 165 bhp
        Torque 198 Nm
        Fuel consumption 13.2 km\L
        Kerb weight 1,417 kg

yüksek hacim ve ortalama performans değerleri genelde bir motorum daha rahat çalışmasına , daha düşük yakıt tüketimine ve uzun ömürlü olmasına işaret eder, ama yakıt tüketimi açısından bu işareti ben pek göremedim ( ortalama 13.2 km/L = 7.8 lt/100 km)
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Araba orda güzel ama Adı KİA Uzak durunnnnnn ...
          Ucak yapsalar 4 paraşütle binerim...

Yorum

tamam içi, dışı kadar güzel değil, orası bir gerçek, fakat araç bütünüyle bakıldığında ve objektif bakıldığında Türkiye'de D segmentinin liderlik koltuğuna oturur, satış rakamı olarak imkansız tabii ki... hepimizin marka tutkusu var, ama bazı konularda bunlardan ben kendi adıma uzak durmaya çalışıyorum... ayrıca kia cee'd e binme ve sürme fırsatım oldu, dizel motoru çok atik, ve gayet başarılı bir izolasyon, yol tutuş ve konfor vardı... artık tüm markalar globalleşme sürecine girdi, kimse altta kalmak istemiyor, yakın zamanda bu savaşa lada bile girer, demedi demeyin . bu araç Türkiye'ye daha uygun motorlarla, D segmentine yakışır motorlarla geleceğine eminim, buick regal de 2.4 motorla satılıyor fakat Tr de bu bizim araç 1.6 turbo motorla geldi, abd piyasasındaki motor seçeneklerini almamız doğru olmaz. eminim ki bu araç da böyle bir motorla gelecek, gelmezse piyasaya sittin sene tutunamaz, bence o kadar ahmak değildir... eski magentis sadece 2.0 motorla geliyordu, hiç magentis gören duyan arkadaş var mı? ben eminim ki kia magentisten daha çok lambo gördüm bu araç Türkiye'ye gelince birçok tabuyu yıkacak, çok ses getirecek ben buna eminim...

Yorum

eski kasa mondeo ve eski kasa a4, bir dergide karşılaştırılmıştı zamanında, mondeo kalite hariç her konuda a4 ten üstündü, ama mondeo bu kim a4 varken mondeo alır ki? diyeceğim o ki marka satar, başka bişey değil

Yorum

Arka tasarım hiç iyi değil plaka ortada kalmış resmen mondeo esintileri var.Ön tarafta passat cc'den alınmış.Jantlar bence olmamış iç dizaynı beğenmedim.İnsignia'nın papucunu dama atabilicek bir araç değil.Kia sonuçta.
                2016 w205 AMG

Yorum

araba sadece arabanın kalitesine göre alınsaydı şayet saab ülkemizde yaygın olurdu bi bmw den bi volvodan hiç bir eksiği yok ama asıl konu servis ve kapsam kalitesi bununla beraber dayanıklılık çarpışma testleri ve bunun yanında elektronik aksamı bol olan araçlarda servis bilgisi ve minimum sorun çıkartma kia daha Türkiye pazarınds çok yaygınlaşmış bi firma değil ve çoğu firma seninde dediğin gibi globalleşme uğruna kendine çok ileri teknolojileri örnek alıyor ve bunun yükümlülüğünü kaldıramıyor ben önce bi arabaya bakarım ama kararı geçmişine bakıp veririm

Yorum

arac güzel kianın kendi sitesinde yayınlanıyor eli kulagında
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bence araçta Saab esintisi var(iç ve dış).Aslında güzel gözüküyor ama tasarım olarak bizim araçlardan zayıf
                      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                        Arka tasarım hiç iyi değil plaka ortada kalmış resmen mondeo esintileri var.Ön tarafta passat cc'den alınmış.Jantlar bence olmamış iç dizaynı beğenmedim.İnsignia'nın papucunu dama atabilicek bir araç değil.Kia sonuçta.
                        valla aracı sağlam eleştirdin tebrik ediyorum bir an için soğudum arkada mondeodan çok jaguar XF özentisi var, ama şunu söyleyeyim, hangi araba başka bir arabadan esinlenmeden yapılıyor? insignia da BMW 6 serisinin bile esintisi var, 5 serisi, Mercedes esintisi var, ama daha farklı yorumlanarak, daha güzel araçlar ortaya çıkıyor işte, insignia bunun bir örneği, arının her çiçekten bal alması gibi, ama ön taraf passat cc den çok sciroccoya benziyor...

emre abi bu konuda haklısın, servis ağı sıkıntısı, ve dediğin gibi ''alt''taki markaların çoğu bu globalleşme sürecinde boyundan büyük işlere kalkışıyor, ona bakılırsa opel de bunun bir örneği, opel orta karar bir araç ama insignia ile ortaya çıkarttığı yenilikler ve başarıları tartışılamaz değil mi? bunu yapan alttaki markalar da bunları elbet çok uzun deneyler sonucunda uygulamaya alıyordur... bu yüzden başarısızlıkla sonuçlanma olayı zor olur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                          Bence araçta Saab esintisi var(iç ve dış).Aslında güzel gözüküyor ama tasarım olarak bizim araçlardan zayıf
                          zaten temmuz diyorlardı, geldi çattı

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                          objektif olarak mı insignia'cı olarak mı söyledin bunu

Yorum

diğer markalardan esinlenilmiş olması,kötü oldugu anlamına gelmez ki tipi güzel,kia da artık ispatladı kendini kaliteli arabalar cıkarıyor,ncapten de sorunsuz cıkıyor araclar
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

zaten bu konsolda bol tuş furyası orta sınıf araçlarda moda oldu eskiden mercedes porsche volvo vs. Konsolu tuşla doldururdu ama şimdi üst sınıflarda yeni trend tuşsuz panel büyük ekrsn ve bütün kontroller ekrands işte burdan bile aradakş teknoloji ve ilerleyişi anlamak mümkün bence...

Yorum

Sonuçta esinlenmeninde bir kalitesi var İnsignia A kalite olarak esinlenmiş bu araç ise b-c olarak
                                2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
                                X