Duyuru

Collapse
No announcement yet.

911 turbo cabrio 0-100: 2.8 sn!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 911 turbo cabrio 0-100: 2.8 sn!!!

haklısın kardeşim bende baktım bu videoyu izledikten sonra 3.4 yazıyor ama yine de her türlü abartılı bir değer sonuç olarak biz alamayacağımız değil aldığımız araçlara bakmamız gerek insignia da bu büyük bir sorun 8.8 sn de çok yüksek scirocco 160 bg 8 sn, dsg ile opel de çift kavramalı debriyaja geçse ve ilk insignia ya taksa ne kadar güzel olurdu

Yorum

Opel'in zaten en büyük eksiklikleri düzgün bir şanzıman ve 1.5 ya da 1.6 L hacminde bir dizelinin olmaması. Onlar da olsaydı Opel satışları ciddi oranda artardı. 2.el değerine de katkıda bulunurdu bu.

Yorum

kesinlikle, 1.6 dizel ve küçük hacimli büyük otomobillere otomatik de değil artık çift kavramalı şanzıman koyması lazım, 1.7 dizel var ama o da bir üst vergi dilimi, mantıksız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          yalnız gt2 rs değil 911 turbo cabrio
          yok ben o arabdan bahsedıorum konu farklıda bnm hayallerimn arabası gt2 rs =)

Yorum

dun bı porsche geldı yanıma

ne uzadı yaa yapar bunlar yapar ınanırım

Yorum

1960 dan beri aynı tip ya aslında hiç sevmem porscheleri, ama adamlar hünerlerini konuşturuyo abi yapacak bişey yok, bugün porsche ferrari ile kapıştırılıyorsa (ki ben hiçbir zaman bir ferrariden iyi porsche olacağına inanmıyorum ) adamlar yapıyor demektir, ama tipi değiştirmedikten, ve artık mantıkta da değişime gitmesi lazım, en azından 8 silindirlere bi çıksın ya fazla güç elde edemezler, araçları seri olur ama top speed yüksek olamaz...

Yorum

1960 dan beri aynı tip ya aslında hiç sevmem porscheleri, ama adamlar hünerlerini konuşturuyo abi yapacak bişey yok, bugün porsche ferrari ile kapıştırılıyorsa (ki ben hiçbir zaman bir ferrariden iyi porsche olacağına inanmıyorum ) adamlar yapıyor demektir, ama tipi değiştirmedikten, ve artık mantıkta da değişime gitmesi lazım, en azından 8 silindirlere bi çıksın ya fazla güç elde edemezler, araçları seri olur ama top speed yüksek olamaz...
                her cümlene tek tek katılıyorum bir saniyede de 0-100 yapsa Porsche yine porsche, prestiji yok. Opel-Mercedes gibi birşey, Opel bu saatten sonra ne yaparsa yapsın Mercedes olamaz mesela
                Carrera GT'nin hakkını vermek lazım, süper araba ama Panamera, Cayenne bunlar Porsche için gereksiz modeller bence. hemde prestij kaybı.
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  her cümlene tek tek katılıyorum bir saniyede de 0-100 yapsa Porsche yine porsche, prestiji yok. Opel-Mercedes gibi birşey, Opel bu saatten sonra ne yaparsa yapsın Mercedes olamaz mesela
                  Carrera GT'nin hakkını vermek lazım, süper araba ama Panamera, Cayenne bunlar Porsche için gereksiz modeller bence. hemde prestij kaybı.
                  carrera gt de direk rakip olarak enzo yu karşısına aldı zamanında ama enzo dururken gt ye bakılır mı ya tabii ki güzel bir araba ama arkası bi pikap gibi duruyor ve de enzonun tırnağı olamaz... evet bir porsche gibi bir araba iyi olduğu alanda ürünler verse daha başarılı olur fakat, bu olayı diğer firmalar da yapmaya başladı, artık globalleşme sürecine girildi, maserati quattroporte, bunun ilk örneğiydi, aston rapide, ferrari ff (şekli tam bir karın ağrısı ), porsche de gerçi ilk suv u çıkaran süperspor markası oldu da neyse, bu konuda sadece lamborghiniyi tebrik edebiliyorum, o daha çizgisini bozmadı... ayrıca da ferrari ff in diğer yanlışları 4 çeker oluşu ve de turbo beslemesi...

Yorum

aynen
                    Lambo'da da Estoque var
                    InsigniaTEAM

Yorum

bu araç çıktı mı peki?

Yorum

Dubai de bir kankamin bir onceki model dandik (!) cayman s ni kullanmistim
                        Eski versiyon otomatik vites var uzerinde
                        Ilk gazlamamda bile herseyi bizim insignia turboya gore sanki +50 km/h daha hizli yapabiliyordum
                        Ve limitleri benim bilegimi asiyordu
                        O zaman anladim dandik (!) gelismis vosvosun neler yapabilecegini
                        Ta ki arkadasla ustu acik bir onceki model 911 turbo s test edene kadar
                        Tek kelime ile sacma bir makine
                        Dort ceker olmasina ragmen her daim bu kadar sinirli olabildigine inanamiyorum
                        Cayman s ustune + 50 km/h koyun oyle hayal edin
                        Makinanin 100-200 hizlanmasi bizim 0-100 den daha hizli gibi

Ve bu canavarlarin yeni versiyonlarindan her daim herseyi beklemek lazim derim

Yorum

hızlanmasına diyecek yok zaten, 0-160 ferrarilere kafa tutacak türden, fakat sorun burdan sonra başlıyor. 4 çekerin son hızlara doğru hala gücünü 4 tekere iletmesi arabayı yavaş kılıyor... piyasada porscheleri çok görüyoruz, çünkü ferrarilere oranla daha ulaşılabilecek araçlar, yarı fiyatına satılıyorlar çünkü... ama porsche anlayışını değiştirmediği müddetçe çok büyük başarılar yakalayamaz...

Yorum

porsche yaa yapmayın her daım ekmek yedırır haha

Yorum

hızlanmasına diyecek yok zaten, 0-160 ferrarilere kafa tutacak türden, fakat sorun burdan sonra başlıyor. 4 çekerin son hızlara doğru hala gücünü 4 tekere iletmesi arabayı yavaş kılıyor... piyasada porscheleri çok görüyoruz, çünkü ferrarilere oranla daha ulaşılabilecek araçlar, yarı fiyatına satılıyorlar çünkü... ama porsche anlayışını değiştirmediği müddetçe çok büyük başarılar yakalayamaz...
                              yaa bu Porsche konusunda hep aynı fikirdeyiz seninle haha
                              yılda 40 tane Ferrari satılıyorsa 400 tane Porsche satılıyor ilk defa supersport alacak olanlar ya 2.el Corvette c5 yada Porsche'la bu sınıfa geçiyor
                              InsigniaTEAM

Yorum

aynen kardeşim, 60-80 bin arası fiyatlarda bu dediğin araçları bulmak çok kolay, ama 150 bin tlden aşağı ferrari bulmak neredeyse imkansız, ferrarinin eskisi klasik oluyor yüksek fiyat oluyor yenisi zaten pahalı 355ler filan ancak alınır onlar da performans olarak evo x u belki geçer

Yorum

İşleniyor...
                                X