Duyuru

Collapse
No announcement yet.

C180 1.8 CGI 7 G-tronic

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• C180 1.8 CGI 7 G-tronic

merhaba arkadaşlar,
    C180 K yerine şu ara C180 1.8 CGI 7 G-Tronic geliyormuş.
    bu arada C serisi de makyaj geçirmiş ve içte ve dışta yapılan makyajlar yerinde olmuş..
    Sizce 1.8 CGI + 7 G-Tronic , C180 K + 5 ileri otomatik ile aralarında tüketim ve performans olarak nasıl bir fark olur?
    her ikisi de 156 ps ancak 1.8 CGI 250 nm torka sahip. 0-100 için 8,9 sn katalog değeri ve 8,7-8,9 lt de şehir içi yakıt tüketimi değeri veriliyor..
    bu arada 1.8 CGI nin 156 , 184 ve 204 ps lik versiyonları var.. 156 lık motorun yazılım ile gelişmesi mümkün olur mu?
    yanıtlar için teşekkürler..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Ynt: C180 1.8 CGI 7 G-tronic

184 lük olanı 156 lıkla aynıdır ama 204 lükte turbo ıntercoler daha büyüktür pistonlarda forget olabilir

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

156 hp hem performanslı olur hem de 7 vites olduğundan ekonomik olur
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

184 de yeterli olur bence.. Zaten 184 luk 200 serisinde oluyor..
        204 luk ise 250 serisinde oluyor..
        Baska bir forumda E250 CGI Coupe si olan bir arkadas istanbul icinde 8,5 lt ortalama yaktigini soyluyordu. O arac 204 luk ama o da 7 G-Tronic..
        Acaba bu C180 1.8 nasil olur?

Yorum

c 200 c250 ikiside 1.8 litre hacimli zaten

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

7 vitese gecmelerine sevindim
            Ayiplarini orttuler sonunda

Eski ici hic yakistirmamistim mercedese
            Ozellikle e serisi sonrasi cok kotu goze batiyordu
            Bu ayiplarini da orttuler makyajla

1.8 motoru 1.6 fiyatina vermeleri ne kadar para kazandiklarinin bir gostergesi
            Ama helal olsun mercedes icin deger

Coupe 250 CGİ olan bir arkadas sehir icinde 11.5 lt yaktigini soyluyor
            Yumusak kullanmasina ragmen bendeki bilgi bu ama parkuru onemli tabii

Yorum

Test surusu yapip parkura baslamadan once yol bilgisayarini sifirlamak gerek..
              Ben izmir de 9,00 lt sehir ici degeri yakalanabilecegini dusunuyorum.. Tabi sadece dusunce su an icin..

Yorum

madem yeni motor ve şanzıman çıkarttılarsa c180k alman yazık olur bence abi
                aradaki fiyat farkını bilmiyorum ama CGI varken c180k bakmazdım ben olsam, biraz farklılık olsun. herkeste olan Mercedes'e Mercedes mi denir?
                InsigniaTEAM

Yorum

C 180 K dusunmem zaten cagri
                  320d sport plus niyetim vardi ama bu da aklimi celdi simdi.. 1.8 CGI yeni motor ve 7 G-Tronic yeni sanzuman..
                  Ve tabi yeni makyajlanmis yaklasik 3 sene guncel olacak bir kasa..

Yorum

Mercedes ikinci elde az deger kaybediyor.. Biliyorsunuz benim hassas konularimdan biri..
                    Bnw de dizel yakit tuketimi makul acikcasi az yakan cok kacan tabirine uyan bir arac..
                    Ancak kasa degisecek,motorlar yenilenecek hatta sanzuman ZF sansuman olacak 8 ileri..
                    E tabi yeni govde bu sekilde olacak 65.000 euro..
                    Mercedesre 1.8 farkini cok az yansitmis.. 2.000-3.000 euro kadar farki var

Yorum

65.000 evro yerine 65.000 Tl ye insignia varken gerisi yalan

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                        65.000 evro yerine 65.000 Tl ye insignia varken gerisi yalan
                        Hem yalan hem dolan

Yorum

65.000 euro olan F30 dizel arac icin tahmin fiyatim..
                          Su an standart paketlilerden en dolu arac 50.000 euro civarinda e90 320d icin..
                          Bu markalar tum dunyada ayni ragbeti goruyorsa Vardir dunyadakilerin de birbildigi

Yorum

O zaman Mercedres veya Bmw alsaydınız ne diyelim.Ben pişman değilim Insignia aldığıma

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                            17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                            35GB5825  A Rh+

Yorum

Bu konu cok uzar. Cok da klasik bir konudur..
                              Herkes istedigini alir,istedigini satar. Otomobil insanlari tasimak icin icat edilmis ve uretilmekte olan kompleks bir makina,bir tasima aracidir.
                              Bu baglamda iyi kalite C segmenti bir otomobilin ustu zaten fuzuli sayilmalidir.
                              Ancak bu durumu boyke degerlendiremeyiz,bu durum zevkler ve renkler meselesi gibi goreceli oldugu kadar butceler ile de dogru orantilidir.
                              Herkesin alabildigi kendisine guzeldir. Bugun imkani olur corsa alabilir ve dunyanin en guzel arabasi o gelir onun icin,yarin imkanlar gelisir insignia alir artik en guzel araba o gelir daha ileride imkanlar gelisir bmw,mercedes,audi,volvo alir ve dusunceleri bu paralellikte degisir..
                              Bu sebeple kimseye "neden,nicin" diyemeyiz..

Yorum

İşleniyor...
                              X