Merhaba ArkadaşLar ,
6 Ay sonra araba almayı planlıyorum tabii ki sağlam bir destek var arkamda,
Lakin uzun zamandır incelememe rağmen hala henüz bişeylere karar verebilmiş değilim..
Önceleri Vw grubunda Ibiza Bocanegra düşünüyordum sonra Polo GTi çıkınca ona yöneldim
Ama hala aklımın bir ucuda onda aynı zamandada Audi A1de, evet A1 onlara göre biraz daha cüzdan acıtacak
Birde 185lik için Poloya göre yaklaşık 20bin Lira fark veriyorsun ve sizce bu fark a değer mi?
Bi aralar Mazda Rx-8 düşündüm tam benlik bir araçtı Lakin o yakıta bünye dayanamaz deyip vazgeçtim..
Corsa OPC , insgnia bunlarıda düşünmeden edemiyorum tabi mini cooper da var seçeneklerim arasında..
Aslında Kalıplı yani coupe tarzı araçlardan hoşlansamda 45-60 bin arasındaki araçların çoğu hb ve oldukça küçük araçlar :S
Evet şimdi gelelim soruma sizde benim gibi kaslı ve sportif tipli arabalardan hoşlansaydınız hangi aracı seçerdiniz?..
Fiyat Aralığı 60bine kadar..
İnsignia düşündüklerim arasında en pahalı olanlardan vede aile yani babamda CDTİ 160Hp olduğundan pekte sıcak bakmıyorum değişiklik oLsun..
Polo GTi Şu an mantığıma en uygun gözüken araç bu diyebilirim..
Ibiza Bocanegra Dış tasarımı hoşuma giden bir araç ama dediğim gibi Polo varken zor gibi gözüküyor..
Corsa OPC OpeL ailesinden en çok düşündüğüm araç bana göre biraz ufak kalsada iş görür diye düşünüyorum ama Rakipleri de güçlü..
Audi A1 yine Vw grubundan bir araç ama bu araç içinde duygularım karışık..
Mini BMW üyesi Cooper s da iyi bir seçenek gibi gözüküyor özeLLikLe mükemmeL yol tutuşuyla gözümde rakiplerinden bir adım öne çıkıyor ama yine aklım soru işaretleriyle doLu?
Evet arkadaşLar siz oLsanız hangisini seçerdiniz ?..
Yorum